Στην ντουλάπα, στην ντουλάπα!!! Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 15:20

@Ο ληστής είχε κρυφτεί σε μια ντουλάπα και οι αστυνομικοί δεν τον βρήκαν. Λες πίσω από τον ληστή να ήταν και το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης ή η ανάπτυξη και τσάμπα τρέχει ο Τσακαλώτος στας Ευρώπας;

@Αξιωματούχος είπε ότι αν η Ελλάδα πληρώσει τα χρέη της από τον κουμπαρά της θα γίνει από την αρχή νέα συμφωνία.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι δανειστές δεν ενδιαφέρονται να πάρουν τα δανεικά τους πίσω και όλα αυτά που μας επιβάλλουν με τα μνημόνια δεν είναι για να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους.

@Ο στόχος από την αρχή ήταν να διαλύσουν την οικονομία και να πάρουν τσάμπα όλο τον πλούτο της χώρας κάνοντας την Ελλάδα μια αποικία και τους κατοίκους δούλους.

anapts.jpg

Γι΄ αυτό κάθε φορά που η κυβέρνηση ετούτη ή η προηγούμενες προσπαθούσε να άρει κάποιο μέτρο που θα βοηθούσε λίγο την οικονομία η τρόικα αφηνιασμένη έβαζε βέτο και το έπαιρναν πίσω.

@Και γι΄ αυτό ζητούν υφεσιακά μέτρα, για να εξασφαλίσουν ότι η Ελλάδα δεν θα σηκώσει κεφάλι.

@Όσο για τις διαπραγματεύσεις και τα μνημόνια…. οι διαπραγματεύσεις έχουν έναν μόνο στόχο από την πλευρά της τρόικας. Να φτάνουν σε σημεία πνιγμού.

Ώστε ο εκβιασμός να είναι απόλυτος.

@Το ερώτημα είναι: εμείς τι ρόλο βαράμε; Γιατί έχουμε αποδεχθεί τον αφανισμό μας; Για να είμαστε σε μια Ευρώπη που πλέον και επίσημα είναι πολλών ταχυτήτων;