Σαν ανέκδοτα Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 11:34

@Ο ωραίος Άκης ο μισοπεθαμένος συνεχίζει να κάνει την ζωή που έκανε πριν την φυλάκιση του.

Πως λέμε ότι το κράτος έχει συνέχεια;

Και ο Άκης έχει συνέχεια.

@Πάντως είναι καταπληκτικό το πώς αυτοί οι πλούσιοι γίνονται χώμα με το που πατάνε το πόδι τους στην φυλακή και πως αποκτούν το χρώμα τους σε δευτερόλεπτα μετά την αποφυλάκιση τους.

@Ο ωραίος Άκης πάντα είχε γραμμένους τους πολίτες και την γνώμη τους. Γι΄ αυτό πάντα δεν τον ενοχλούσε να προκαλεί με την χλιδή στην ζωή του, γι΄ αυτό και τώρα προκαλεί.

Θα μου πεις, έσκασε 200 χιλιαρικάκια για να αποφυλακιστεί και να μην κάνει τα μπανάκια του στις πισίνες;

@Ο έτερος πασόκος ναι μεν καταδικάστηκε αλλά το δικαστήριο σκέφτηκε ότι είναι κρίμα να μπει ο άνθρωπος στην φυλακή και να αρρωστήσει σαν τον Τσοχατζόπουλο.

μαντελης.jpg

Άστον εκεί να κάνει τα μπανάκια του. Εξάλλου την φυλακή την χρειάζονται περισσότερο κάποιοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα…. μην τους στερήσει μια θέση ο Μαντέλης.

@Τελικά το 2015 είχαν plan b στην κυβέρνηση ή όχι; Είχαν και ήταν αφελές ή ευρώ και ξερό ψωμί;

Στην πραγματικότητα ένα από τα εγκλήματα των πολιτικών που μας κυβέρνησαν είναι ότι ποτέ δεν σχεδίασαν εναλλακτικές στα μνημόνια και το μόνο που έκαναν ήταν να αντιγράψουν τον λαγό του ανέκδοτου.

@Για όσους δεν ξέρουν το ανέκδοτο να το πούμε περιληπτικά: Καθόταν ο λαγός σε μια πέτρα και έλεγε σε όλα τα ζώα ότι κουτούπωσε το λιοντάρι. Μια - δυο - τρεις, τελικά έφτασε στα αυτιά του λιονταριού η φήμη.

Πάει λοιπόν το λιοντάρι το λαγό και του λέει: Τι είναι αυτά που λες; Ότι με κουτούπωσες; Δεν τα ανέχομαι αυτά και θα σε κάνω μια μπουκιά!

Τον πλησιάζει ο λαγός, και του λέει: Έλα μωρέ, μην δίνεις σημασία. Απλά λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.