Καταγγελία – ΒΟΜΒΑ για τον Κεφαλογιάννη: «Άρπαζε» (μετρητά και αφορολόγητα)... ...το 60% από το μισθό της συνεργάτιδάς του! Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 00:48


Για πολιτικούς που παίρνουν «µαύρες» προµήθειες από πολυεθνικές για να τους δίνουν δηµόσια έργα, έχουµε ακούσει. Για πολιτικούς, πάλι, που παίρνουν «µαύρες» προµήθειες από τους µισθούς των συνεργατών τους, ως «αντισταθµιστικά οφέλη» επειδή τους διόρισαν… ακούµε για πρώτη φορά.

Το ενδεχόµενο να ισχύουν τα καταγγελλόµενα… προκαλεί ΣΟΚ!

kef1

Το Σεπτέµβριο του 2016, η Διεθνής Ενωση Ανεξάρτητων Δηµοσιογράφων (International Consortium of Independent Journalists), που να σηµειώσουµε είναι διαφορετική από τη γνωστή Διεθνή Ενωση Ερευνητικών Δηµοσιογράφων, που αποκάλυψε το σκάνδαλο των Panama Papers (International Consortium of Investigative Journalists) απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριµένα στην αρµόδια Υπηρεσία κατά της διαφθοράς (OLAF) µια καταγγελία – ΣΟΚ.

Oτι υπάρχει ένας Ελληνας ευρωβουλευτής, που εδώ και τρία χρόνια παίρνει «µαύρα» και αφορολόγητα χρήµατα… από το µισθό µιας συνεργάτιδάς του. Σαν προµήθεια εργασίας… του αφεντικού! Και τι προµήθεια; Το 60% του µισθού του εργαζοµένου! (Ασχετα αν ο εργαζόµενος φορολογείται για όλο το ποσό, που φαίνεται να εισπράττει!).

Oµως, πέρα από το φορολογικό κοµµάτι, το κυρίως ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της υπόθεσης είναι η µέθοδος που υιοθετήθηκε. Διότι αν ισχύουν τα καταγγελλόµενα, τότε µπροστά µας έχουµε ένα σκάνδαλο µέγιστης ηθικής απαξίας, τέτοιο που είναι ικανό να συµπαρασύρει προς τη διεθνή κοινωνική απαξίωση… όλο το θεσµό. Αλήθεια, µπορεί το Eυρωκοινοβούλιο να αντέξει στις αγκάλες του ανθρώπους που τα «αρπάζουν» αφορολόγητα από τους συνεργάτες και τους βοηθούς τους;

Μπορούν οι ευρωπαϊκοί θεσµοί να βρουν επιχειρήµατα για να δικαιολογήσουν µια πρακτική, στην ουσία της εκβιαστική, και συνάµα τόσο απαξιωτική και προσβλητική για την προσωπικότητα του εργαζοµένου; Συνάδουν τέτοιες πρακτικές µε την Ευρώπη του 2017; Να ένα ερώτηµα, στο οποίο µεταξύ άλλων θα κληθούν να απαντήσουν οι αρµόδιες ευρωπαϊκές Αρχές, που ήδη ελέγχουν τη βασιµότητα της καταγγελίας.

Και υπάρχει και µια τρίτη πτυχή, που τονίζει τη σηµασία της υπόθεσης. Οτι αν ισχύουν τα καταγγελλόµενα, τότε έχουµε να κάνουµε µε µια σκαστή περίπτωση εξαπάτησης των ευρωπαϊκών θεσµών από ένα εξέχον µέλος του Ευρωκοινοβουλίου. Γιατί, υποτίθεται ότι το ευρωκοινοβούλιο δικαιολογεί πολλά χρήµατα στους ευρωβουλευτές, προκειµένου να στελεχώσουν το γραφείο τους µε τους καλύτερους. Οχι µε τους πιο «βολικούς», που θα δεχθούν να δίνουν στα κρυφά το µισθό τους στο αφεντικό, ως… αντισταθµιστικά οφέλη!

kef2


Ο πρωταγωνιστής

Ο Ελληνας πολιτικός που εµπλέκεται στο καταγγελλόµενο σκάνδαλο είναι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο γνωστός Κρητικός πρώην βουλευτής, πρώην υπουργός και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, που µάλιστα ορίστηκε από τον Αντώνη Σαµαρά το 2014 και ως επικεφαλής της οµάδας ευρωβουλευτών του κόµµατος. Από τότε διατελεί και µέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος (ΕΛΚ).

Αυτός είναι που εµφανίζεται –βάσει των διαδικτυακών συνοµιλιών και διαλόγων που εντόπισε η έρευνα- να «αρπάζει» κάθε µήνα σε ρευστό –«µαύρο» και αφορολόγητο- ωσάν προµήθεια του εργοδότη… το 60% του µισθού µιας συνεργάτιδάς του. Μιας κοπέλας, δηλαδή, που εκείνος διόρισε στο γραφείο του στην Ευρωβουλή, τοποθετώντας την µάλιστα στο υψηλό µισθολογικό κλιµάκιο, που δικαιολογεί µισθό 6.912 ευρώ το µήνα.

Πριν συνεχίσουµε, να σηµειώσουµε ότι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι ο άνθρωπος, που συνηθίζει στις τηλεοπτικές του εµφανίσεις να «φοράει» τη µάσκα του «νταή». Μιλώντας συνήθως µε τρόπο απόλυτο και αυστηρό προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο Κρητικός πολιτικός δίκαια θεωρείται από τους συναδέλφους του στη ΝΔ ως ένα καλό επικοινωνιακό εργαλείο του κοµµατικού µηχανισµού.

Καλό είναι, λοιπόν, τώρα που βγαίνει στη δηµοσιότητα αυτό το θέµα, να ενεργοποιηθεί αυτός ο γαλάζιος κοµµατικός µηχανισµός, γιατί έτσι και αλλιώς –εκ της θέσεώς του- ο Κεφαλογιάννης τον εκπροσωπεί. Είναι ο επικεφαλής της ευρω-οµάδας της ΝΔ και εκπροσωπεί το κόµµα στο ΕΛΚ. Αρα, στην ουσία δεν έχουµε να κάνουµε µε έναν απλό γαλάζιο ευρωβουλευτή αλλά µε τον εκπρόσωπο της ΝΔ στην Ευρώπη!


Το αποδεικτικό υλικό

Σύµφωνα µε διασταυρωµένες πληροφορίες της εφηµερίδας µας, το αποδεικτικό υλικό που συνοδεύει την καταγγελία αποτελείται από µηνύµατα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας µεταξύ δύο στενών συνεργατών του Μανώλη Κεφαλογιάννη σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, από τα οποία προκύπτει αβίαστα το συµπέρασµα ότι, κάθε φορά που κατατίθετο ο µισθός της συνεργάτιδας του ευρωβουλευτή στον τραπεζικό της λογαριασµό, εκείνη είχε την υποχρέωση να πηγαίνει να κάνει ανάληψη των χρηµάτων και να δίνει τα περισσότερα από αυτά –µετρητά και στα κρυφά- στον ευρωβουλευτή! Κάθε µήνα! Σταθερά και ανελλιπώς, σαν συµφωνηµένη υποχρέωση.

Συγκεκριµένα, στην καταγγελία που έχει κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαφθοράς αναφέρεται: «Ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ελλάς) εισπράττει κάθε µήνα από τον Ιούλιο του 2014, 4.240 ευρώ µετρητά από το µισθό της βοηθού του (…) που αναλαµβάνονται από αυτήν µετρητά κάθε µήνα και καταβάλλονται σε αυτόν µετρητά. Αυτά τα χρήµατα κάτω από το τραπέζι 4.240 ευρώ µηνιαία από τον Ιούλιο 2014 δεν δηλώνονται στη δήλωση εισοδήµατος του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Ελληνική Υπηρεσία Φορολογίας Εισοδήµατος».


Οι επίµαχοι διάλογοι

Στο αποδεικτικό υλικό που συνοδεύει την καταγγελία, όπως προαναφέραµε, υπάρχουν µηνύµατα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που ανταλλάσσουν δύο στενοί συνεργάτες του ευρωβουλευτή, Μανώλη Κεφαλογιάννη, ένας άνδρας και µια γυναίκα.

✓ Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ, ο άνδρας είναι µεσήλικας, που συνδέεται µε πολυετή συνεργασία µε τον Νεοδηµοκράτη πολιτικό της Κρήτης. Σήµερα δεν υπηρετεί πια στο γραφείο του Κεφαλογιάννη, αλλά το επίµαχο διάστηµα (που έγιναν οι διάλογοι) ήταν συνεργάτης του.

✓ Η γυναίκα, από την άλλη, είναι νεαρής ηλικίας, µε καλές σπουδές, κοµµατική προϋπηρεσία και µιλάει δύο γλώσσες. Προσελήφθη στο γραφείο του Ελληνα ευρωβουλευτή το 2014 και από τότε –σύµφωνα µε την καταγγελία- «επιστρέφει» το µεγαλύτερο µέρος του µισθού της στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που τη διόρισε.

Να σηµειώσουµε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις συνοµιλίες µεταξύ των δύο προαναφεροµένων προσώπων, που περιγράφουν µε ακρίβεια την καταγγελλόµενη πρακτική του ευρωβουλευτή.

Στις 16 Οκτωβρίου 2014, ο άνδρας συνεργάτης φέρεται να ρωτά (µέσω διαδικτύου) τη συνάδελφό του, αν έχει µπει ο µισθός της για το προηγούµενο τρίµηνο, και πόσα είναι τα λεφτά που πρέπει να δώσει στον ευρωβουλευτή. Εκείνη του απαντά ότι χρωστάει στον Κεφαλογιάννη 4.237 ευρώ για καθέναν από τους τρεις περασµένους µήνες (Αύγουστος – Σεπτέµβριος – Οκτώβριος), και άρα θα πρέπει να του δώσει συνολικά περίπου 13.000 ευρώ. Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι θα του τα δώσει µετρητά και ότι είναι έτοιµη να του κάνει (του Κεφαλογιάννη) και οικονοµική ανάλυση, αν εκείνος το επιθυµεί.

Προφανώς, πρόκειται για µια αρχική συνεννόηση µεταξύ των δύο αυτών ανθρώπων, µε αφορµή την πρώτη καταβολή µισθού της γυναίκας (συνεργάτιδας του Μανώλη Κεφαλογιάννη) από το Ευρωκοινοβούλιο. Εκεί λοιπόν γίνεται µια επανάληψη των ήδη συµφωνηθέντων. Ο άνδρας συνεργάτης ρωτά για να επιβεβαιώσει τα νούµερα και να κάνει τον υπολογισµό για λογαριασµό του ευρωβουλευτή και η γυναίκα (νέα συνεργάτης) του επιβεβαιώνει την υποχρέωση που έχει αναλάβει έναντι του Μανώλη Κεφαλογιάννη να του δίνει το µεγαλύτερο µέρος του µισθού της. Σ’ αυτή τη συνοµιλία δεσµεύεται λοιπόν πως, όταν τον δει από κοντά, θα του δώσει τα λεφτά µετρητά. (Του τα έδωσε άραγε;)

Λίγες µέρες µετά, συγκεκριµένα στις 25 Οκτωβρίου 2014, οι δύο προαναφερόµενοι συνεργάτες συνοµιλούν και πάλι διαδικτυακά. Και αυτό που προκύπτει από τη συγκεκριµένη αλληλογραφία τους είναι ότι τα συµφωνηθέντα… όντως τηρήθηκαν! Δηλαδή, όντως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης πήγε και συναντήθηκε µε τη συνεργάτιδά του στις Βρυξέλλες εκείνες τις µέρες και όντως πήρε µετρητά από αυτήν! Απλά, δεν πήρε όλο το προ-συµφωνηθέν ποσό. Γιατί όπως προκύπτει από τη συνοµιλία, υπήρχε όριο ανάληψης στην τράπεζα (από την οποία οι συνεργάτες των ευρωβουλευτών λαµβάνουν το µισθό τους) στα 5.000 ευρώ την εβδοµάδα, και έτσι η κοπέλα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει όλο το ποσό που της ζητούσε ο Κεφαλογιάννης σε µετρητά.

Θυµίζουµε ότι, από τη στιγµή που καταβλήθηκε ο µισθός της, είχαν περάσει µόλις 9 µέρες, και άρα εκ των πραγµάτων η κοπέλα προλάβαινε να σηκώσει χρήµατα από την τράπεζα (5.000 ευρώ) µέχρι δύο φορές. Αρα, λογικά δεν µπόρεσε να συγκεντρώσει τις 13.000 που έπρεπε. Είπε, όµως, στον ευρωβουλευτή ότι θα του δώσει τα υπόλοιπα την επόµενη βδοµάδα, που θα τον ξανάβλεπε (και που εκείνη θα είχε καταφέρει να σηκώσει ένα πεντοχίλιαρο ακόµα).

Αξίζει µάλιστα να τονιστεί ότι εκείνη την ηµέρα, αφορµή για την επανάληψη όλης αυτής της κουβέντας επί των µισθολογικών «υποχρεώσεων» της κοπέλας, στάθηκε η ερώτηση του άνδρα συναδέλφου της, ο οποίος την ενηµέρωνε ότι εκείνη την περίοδο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης µιλούσε συνέχεια για λεφτά. Σ’ ένα τέτοιο πλαίσιο γενικότερης ανησυχίας, λοιπόν, ο άνδρας συνεργάτης ρωτά τη συνάδελφό του, αν εκείνη ήταν εντάξει µε τις υποχρεώσεις της έναντι του ευρωβουλευτή. Τότε η κοπέλα του εξηγεί ότι δεν του έδωσε ακόµη όλο το ποσό που έπρεπε. Ωστόσο, του έδωσε! Και άρα εκείνη φαίνεται να είναι η πρώτη φορά, που έγινε καταβολή σε µετρητά προς τον ευρωβουλευτή, βάσει των όσων λέει η συνεργάτιδά του αβίαστα, τρία χρόνια πριν. Το µεσοδιάστηµα µεταξύ 16 και 25 Οκτωβρίου 2014. Οµως, ήταν κάτι µεµονωµένο ή σταθερό, σαν πρακτική;

Στις 4 Απριλίου 2015, ο άνδρας συνεργάτης –πάλι µέσω ίντερνετ- φέρεται να ρωτά τη συνάδελφό του, αν γνωρίζει για ποιο λόγο (πάλι!!!) ο Μανώλης Κεφαλογιάννης «κλαίγεται» για λεφτά! Μάλιστα, σύµφωνα µε πληροφορίες της εφηµερίδας µας, ο άνδρας (που ήταν ήδη συνεργάτης του Μανώλη Κεφαλογιάννη για πάρα πολλά χρόνια) σ’ εκείνη τη συζήτηση προσπαθεί να κάνει και ένα πρόχειρο υπολογισµό των εισοδηµάτων του ευρωβουλευτή, βάσει του οποίου ο Μανώλης Κεφαλογιάννης –συµπεριλαµβανοµένης και της «αρπαγής» του µεγαλύτερου µέρους του µισθού της συγκεκριµένης συνεργάτιδάς του- έφτανε τότε να παίρνει κοντά στα 18.000 ευρώ το µήνα!!! Κάποια φανερά και κάποια κρυφά. «Τι άλλο θέλει;», φέρεται να διερωτάται ο άνθρωπος στο γραπτό του µήνυµα.

kefalogianis2

Ο συγκεκριµένος διαδικτυακός διάλογος µεταξύ των δύο συνεργατών του Μανώλη Κεφαλογιάννη, στις 4 Απριλίου 2015, αποτελεί για τη διεθνή ερευνητική οµάδα τη µεγαλύτερη επιβεβαίωση του µεγέθους της καταγγελλόµενης φοροδιαφυγής, µιας και προκύπτει το συµπέρασµα ότι ήταν σταθερή και τακτική η µέθοδος αποκόµισης µαύρων εσόδων από πλευράς του ευρωβουλευτή. Γιατί αυτό που καταγράφεται για πρώτη φορά στο διάλογο του 2014 επαναλαµβάνεται και στο διάλογο του 2015. Αρα, καταγγέλλεται… πρακτική!

Συγκεκριµένα, ο άνδρας -συνεργάτης φέρεται να ρωτά τη γυναίκα συνάδελφό του, αν συνεχίζει να δίνει κάθε µήνα 4.240 ευρώ από το µισθό της στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, και εκείνη του απαντά καταφατικά! Δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε στο ποσό ούτε στην καταβολή. Αλλωστε, σύµφωνα µε τους προσκοµιζόµενους διαλόγους, η ίδια τακτική εξακολούθησε και τους επόµενους µήνες.

Μήνες µετά, υπάρχει και τέταρτη (διαδικτυακή) συνοµιλία µεταξύ των δύο συνεργατών του Μανώλη Κεφαλογιάννη, που έρχεται να επιβεβαιώσει (για άλλη µια φορά) τα καταγγελλόµενα. Συγκεκριµένα, το Δεκέµβριο του 2015 ο άνδρας φέρεται να ρωτά τη γυναίκα συνάδελφό του, αν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης «έκοψε» και σ' εκείνη λεφτά, όπως έκανε µε όλους τους άλλους συνεργάτες του ή αν τυχόν της έδωσε καµία αύξηση, επειδή βγάζει όλη τη δουλειά του γραφείου. Εκείνη του απαντά αρνητικά και στα δύο ερωτήµατα, ωστόσο του επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να του δίνει τα 4.240 ευρώ από το µισθό της. Συγκεκριµένα, ο άνδρας φέρεται να ρωτά: «Συνεχίζεις όµως να του δίνεις τα 4.240 ευρώ από το µισθό σου;» Και εκείνη φέρεται να του απαντά: «Ναι».

kefalogianis3

Τα έπαιρνε «κάτω από το τραπέζι»

Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν, οι καταγγέλλοντες κατέληξαν στο εξής συµπέρασµα: «Ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης εισπράττει από τη βοηθό του στο ευρωκοινοβούλιο, από το µισθό της 4.240 ευρώ το µήνα «κάτω από το τραπέζι» από τον Ιούλιο του 2014, που τη διόρισε στο γραφείο του…. Πλην, όµως, το ανωτέρω ποσό των 4.240 ευρώ µηνιαίως φορολογηµένο στο µισθό της (συνεργάτιδάς του) αποτελεί έξτρα εισόδηµα του Μανώλη Κεφαλογιάννη, πέραν των νοµίµων αποδοχών του στο ευρωκοινοβούλιο και θα έπρεπε να δηλώνεται από αυτόν και να φορολογείται στην Ελλάδα, όπου επίσης αποκτά εισόδηµα και δεν εµπίπτει στην κατηγορία Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού.

Οµοίως θα έπρεπε να δηλώνεται και στη δήλωση πόθεν έσχες, που ο εν λόγω ευρωβουλευτής υποβάλλει στη Βουλή. Αυτό δεν προκύπτει από τη δηµοσιευθείσα δήλωση πόθεν έσχες 2015 του εν λόγω βουλευτή (εισοδήµατα 2014) όπου για το δεύτερο εξάµηνο έπρεπε να δηλωθεί πρόσθετο εισόδηµα 4.240 Χ 6 µήνες = 25.440 ευρώ και 50.880 ευρώ για καθένα από τα έτη 2015 και 2016».

Δηλαδή, σύµφωνα µε τη Διεθνή Ενωση Ανεξάρτητων Δηµοσιογράφων, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης θα πρέπει να ελεγχθεί για φοροδιαφυγή 127.200 ευρώ, που πήρε «µαύρα και άραχνα» (και κυρίως αφορολόγητα)… από το µισθό της συνεργάτιδάς του! Γιατί µπορεί οι επίµαχοι διάλογοι να αφορούν χρονικά στην περίοδο µέχρι το Δεκέµβριο του 2015, ωστόσο η σταθερή και πάγια –όπως αποδεικνύεται από τις συνοµιλίες- τακτική του ευρωβουλευτή αποτελεί για τους καταγγέλλοντες ένδειξη και για τη συνέχισή της, για όσο η συγκεκριµένη γυναίκα παραµένει συνεργάτης του γραφείου του. Και φυσικά η συγκεκριµένη γυναίκα παρέµεινε στη θέση της (και έπαιρνε το µισθό της) και όλο το 2016.kefalogianis4

Μανώλης Κεφαλογιάννης Στο ΧΩΝΙ: Είναι όλα ψέµατα

«Υπόψιν κ. Μάνου Κακλαµάνου,
Αθήνα, 10/02/2017

Αγαπητέ κύριε Κακλαµάνο, σε συνέχεια της έγγραφης επικοινωνίας σας, καταρχήν, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την τήρηση της δηµοσιογραφικής δεοντολογίας, µε την οποία µου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω σε ανυπόστατες και ψευδεπίγραφες κατηγορίες, πριν τη δηµοσίευσή τους.

Οι πληροφορίες σας, όπως και σε άλλες ανάλογες, το τελευταίο διάστηµα, περιπτώσεις καταγγελιών σε βάρος µου, βασίζονται σε πλαστά έγγραφα, υπογραφές και σφραγίδες και έχουν καταφανώς ψευδές περιεχόµενο.

Εκείνοι που σας εφοδιάζουν µε τα πλαστά αυτά στοιχεία σε βάρος µου, -περί δήθεν καταγγελιών της Διεθνούς Ενωσης Ανεξάρτητων Δηµοσιογράφων Washington DC στην Ε.Ε., βάσει κατασκευασµένων ηλεκτρονικών µηνυµάτων- είναι οι ίδιοι που ερευνώνται για σύσταση εγκληµατικής οργάνωσης, αφού δεν διστάζουν να πλαστογραφήσουν υπογραφές, σφραγίδες και έγγραφα του ελληνικού δηµοσίου, ακόµα και δικηγόρων, στελεχών της Τ.Α. και δηµάρχων, για να µε πλήξουν πολιτικά. Η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, µετά από δικές µου καταγγελίες από τις αρχές του 2016.

Για τα θέµατα αυτά έχει ήδη ενηµερωθεί, µε δίκη µου πρωτοβουλία, επισήµως, πέραν από τις αρµόδιες δικαστικές αρχές, η Βουλή των Ελλήνων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα θεσµικά όργανα ελέγχου της Ε.Ε.
Ως προς το περιεχόµενο των πληροφοριών σας, αυτό είναι παντελώς ψευδές -όπως και σε άλλες δήθεν καταγγελίες που ήδη ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη µε δική µου πρωτοβουλία- ανυπόστατο και µη δεκτικό περαιτέρω σχολιασµού.

Ασφαλώς και αυτή η περίπτωση, όπως και οι προηγούµενες, θα πάρει το δρόµο της Δικαιοσύνης.

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που υιοθετήσετε άκριτα τις ανώνυµες ψευδεπίγραφες καταγγελίες, πριν τη διασταύρωσή τους, θα έχετε παραπλανηθεί και συµµετάσχει, έστω και χωρίς τη θέλησή σας, σε ένα οργανωµένο σχέδιο εκβιασµού που επιχειρείται το τελευταίο διάστηµα από εκείνους που σύντοµα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Παραµένω στη διάθεσή σας.

Με ιδιαίτερη τιµή
Εµµανουήλ Κ. Κεφαλογιάννης»ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Στο ΧΩΝΙ 12.2.2017

 254