Πορτοσάλτε, διάβασε το χαρτάκι του Κούλη και άσε την Κατερίνα ήσυχη Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 15:24

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι πάνω από κόμματα, παρατάξεις, ιδεολογίες. Είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας και μάλιστα χρυσή.

Την ώρα που σηκώνει υπερήφανη την ελληνική σημαία για να πανηγυρίσει, ανήκει σε κάθε Έλληνα. Όπου γης. Και όμως: αυτοί οι άθλιοι λαϊκιστές της νεοφιλελεύθερης προπαγάνδας δε σεβάστηκαν ούτε την Κατερίνα.

Βγήκαν με μπροστάρη αυτόν τον θλιβερό τηλεπαπαγάλο του Κούλη, τον Άρη Πορτοσάλτε να συνδέσουν την επιτυχία της Στεφανίδη με την απόφαση της κυβέρνησης να γίνεται κλήρωση για τον σημαιοφόρο στα δημοτικά σχολεία.

tweetportosalte

Έτσι έκρινε αυτός ο τύπος που δηλώνει ακόμη δημοσιογράφος αν και όλη η Ελλάδα είδε με τα μάτια της ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από αναγνώστης ερωτήσεων που του πασάρει ο πολιτικός αρχηγός που υπηρετεί. Ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει στη λαϊκίστικη προπαγάνδα του και τη χρυσή Κατερίνα.

Την πάτησε, βέβαια, ο μίζερος: Όταν έγραφε τις εξυπνάδες του περί Στεφανίδη και αριστείας δε γνώριζε ότι στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η Κατερίνα ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής μετά από... κλήρωση! Καμιά φορά, Πορτοσάλτε, ακόμη και η... αλήθεια συνωμοτεί για να καταδείξει την αθλιότητα των συλλογισμών σου.

Το θέμα, όμως, είναι άλλο: Ας μας απαντήσει αυτός ο κύριος (και όποιο άλλο τρολ του Άδωνι και του Κούλη επιθυμεί): μήπως η Κατερίνα Στεφανίδη δεν είναι άξια να σηκώνει την ελληνική σημαία; Μήπως δεν ήταν... άριστη στην πέμπτη δημοτικού; Να το ψάξετε και να μας πείτε!

Την ώρα που η Κατερίνα σηκώνει την Ελλάδα στην κορυφή του πλανήτη και υπερπηδά τον πήχυ, οι Πορτοσάλτε παλεύουν να τραβήξουν κάτω την πατρίδα με τον λαϊκισμό και τη μιζέρια τους. Δεν θα τους περάσει. Όσο... άριστοι (προπαγανδιστές) και αν είναι!