Δείτε (άλλο ένα) ξεκάθαρο ψέμα του Αδωνι! Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 16:26


O άνθρωπος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Πλέον, λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, χωρίς να νοιάζεται αν είναι αλήθεια ή ψέμα.

Το βίντεο που ανέβασε το βράδυ της Πέμπτης ο Αντι-πρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να δικαιολογήσει (κάπως) την ανάπτυξη που θα ανακοίνωνε η ΕΛΣΤΑΤ λίγες ώρες μετά, είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο, γιατί θα μείνει για πάντα να μας θυμίζει τη μεγαλειώδη κωλοτούμπα που αποπειράθηκε να κάνει η ΝΔ αναφορικά με το καταστροφολογικό της αφήγημα.

Απολαύστε εδώ την απίστευτη παραδοχή του Αδωνι Γεωργιάδη:

Η ηγεσία του κόμματος είχε βρεθεί στο απόλυτο αδιέξοδο, από το οποίο έκρινε (και σωστά) ότι κάποτε θα έπρεπε να απομακρυνθεί. Και αποπειράθηκε να το κάνει ένα βράδυ του Αυγούστου, κατά σύμπτωση, λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου του 2017, που έδειξαν ανάπτυξη σταθερή, βιώσιμη και κλιμακούμενα αυξανόμενη. Όμως, ας μείνουμε για λίγο στο περιβόητο βίντεο.

Σ’ αυτό το βίντεο, λοιπόν, ο Αδωνις, αφού παραδέχεται ότι αυτή τη στιγμή στην οικονομία τα πράγματα πάνε καλύτερα, στη συνέχεια μας λέει ότι αφενός αυτό οφείλεται στη ΝΔ, αφετέρου ότι αν είχαμε τη ΝΔ στην εξουσία, σήμερα θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη ανάπτυξη! Και πού τα βασίζει όλα αυτά;

Στο γεγονός ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2014 είχαμε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη ανάπτυξη της ευρωζώνης!!! Αυτό είπε ο απίστευτος Αντι-πρόεδρος! Ορίστε η δήλωσή του αυτολεξεί, για να τη διαβάσετε:

Αδωνις Γεωργιάδης: «Δηλαδή, αν κάνεις τη σύγκριση πως έτρεχε η ελληνική οικονομία το τελευταίο τρίμηνο του 2014, που είχαμε τη μεγαλύτερη σε ανάπτυξη οικονομία της Ευρωζώνης, με τη μεγαλύτερη σε ανάπτυξη οικονομία της Ευρωζώνης σήμερα, αν ήμασταν στην ίδια θέση, η Ελλάδα θα είχε τη διετία 4% με 5% το χρόνο».

Θέλετε και να τον ακούσετε να το λέει; Ακούστε τον στο απόσπασμα που ακολουθεί.

Ακούστε προσεκτικά τον Αντι-πρόεδρο της ΝΔ να μιλά συγκεκριμένα για το τελευταίο τρίμηνο του 2014:


Τώρα, δείτε πόση ανάπτυξη είχαμε το τελευταίο τρίμηνο του 2014, βάσει των επίσημων στοιχείων, που δημοσιοποιήθηκαν μόλις την περασμένη Παρασκευή:


site eggrafo2

Το τελευταίο τρίμηνο του 2014, είχαμε ύφεση -1,2% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο!!! Αυτό άφησε η κυβέρνηση Σαμαρά το δήθεν πετυχημένο 2014, για το οποίο μας έχουν πρήξει τα ψευτοκάναλα. Αυτό (το -1,2%) βαφτίζει ψευδώς ο Αδωνις ως τη «μεγαλύτερη ανάπτυξη της ευρωζώνης»!!! Δείτε το και φρίξτε με τον απίστευτο προπαγανδιστή!

Όμως, εδώ δεν έχουμε μόνο την απόδειξη ενός ακόμη μεγάλου ψεύδους του Αδωνι Γεωργιάδη. Εδώ έχουμε την απόδειξη του μεγαλύτερου μιντιακού μύθου που έχει πλέξει η γαλάζια προπαγάνδα και πιπιλάει τα μυαλά του κόσμου δύο χρόνια τώρα!

Ότι δήθεν το 2014 ήμασταν καλύτερα, ότι δήθεν το 2014 είχαμε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη της ευρωζώνης, ότι δήθεν το 2014 πιάσαμε τους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος. Και εκεί πάνω έχτισαν όλη την αντιπολιτευτική τους τακτική. Μόνο που είναι ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2014 συντελέστηκε ένα τεράστιο έγκλημα στην ελληνική οικονομία από την τότε κυβέρνηση, που προσπάθησε κυριολεκτικά να καταστρέψει τα πάντα πίσω της, πριν φύγει από την εξουσία. Δεν έκλεισε την εκκρεμούσα αξιολόγηση, για να μην υπάρχουν χρήματα στο ταμείο, και από την άλλη έστριψε το τιμόνι στο γκρεμό και πάτησε το γκάζι.

Στο τελευταίο τρίμηνο του 2014, η οικονομία γύρισε στην ύφεση ενώ ταυτόχρονα δημιουργήθηκε και ένα τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα 3 δισ. ευρώ! Ασχετα που τα κανάλια και η ΝΔ ψεύδονται συστηματικά.

Η αλήθεια αναφορικά με τους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος το 2014 αποτυπώνεται πλήρως στο γράφημα που ακολουθεί:

GRAPHS 2014

Δείτε τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ τον τελευταίο της μήνα στην εξουσία. Ενώ το Νοέμβριο ήμασταν +691 εκατομμύρια ευρώ πάνω από το στόχο, στο τέλος του Δεκέμβρη είχαμε χάσει το στόχο της συμφωνίας κατά 3 δισ. ευρώ. Οικονομία σε ελεύθερη πτώση.

Το σενάριο της αριστερής παρένθεσης σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό ζήσαμε στο τέλος του 2014. Και είναι ντροπή να βγαίνουν ακόμη και σήμερα τα γαλάζια στελέχη και να παραποιούν τόσο κραυγαλέα την πραγματικότητα! Είναι ντροπή. Όπως επίσης ντροπή είναι να παραμένει αυτός ο άνθρωπος Αντι-πρόεδρος της ΝΔ.