Δεν το έχει ο Αδωνις με τον τουρισμό, τι να κάνουμε; Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 00:33


Προέβλεπε την καταστροφή εκεί που τελικά σπάμε τα ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο!!!

Ακούγοντας τον Αδωνι Γεωργιάδη να μιλά στο επίμαχο βίντεο της μεγαλειώδους κωλοτούμπας για το ρεκόρ του τουρισμού φέτος και τη θετική επίπτωση που θα έχει αυτό στο ΑΕΠ, θυμηθήκαμε το τι έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τον τουρισμό όλη την προηγούμενη περίοδο, τότε που δεν είχε αντιληφθεί ακόμη ότι τα πράγματα στην οικονομία πάνε καλύτερα.

Τότε, που ακόμη πλιατσικολογούσε χωρίς έλεος!

Θυμηθήκαμε, λοιπόν, ότι…

Ηταν ο Αδωνις Γεωργιάδης, που πρωταγωνίστησε στην καταστροφολογία επί του προσφυγικού, το 2015 και το 2016, αυτοπροβαλλόμενος και ως γνώστης του θέματος, κάνοντας σημαία του το επιχείρημα ότι η διαχείριση του θέματος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψει του τουρισμό μας.

Είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, που το Μάιο του 2016 έλεγε στα κανάλια ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τουρισμό και μάλιστα ειρωνευόταν τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της πλιατσικολογίας Αδωνι

Τελικά, και το 2015 και το 2016 ο ελληνικός τουρισμό έκανε ρεκόρ όλων των εποχών! Το ίδιο κάνει και φέτος. Ένα νέο ρεκόρ όλων των εποχών, τρίτο στη σειρά! Σε συνεχή αύξηση, λέμε!

Όταν λοιπόν, ως πολιτικός προβλέπεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα εκεί που τελικά καταρρίπτονται τα ρεκόρ όλων των εποχών, το ένα μετά το άλλο, πώς λέγεσαι; Εξυπνος; Εύστοχος; Αξιόπιστος; Ειλικρινής; Όλα αυτά σίγουρα όχι.

Λέγεσαι όμως… Αντιπρόεδρος της ΝΔ!