Βραβεία Αδωνις Γεωργιάδης 2017: Διώξτε τον παππού από την κάμερα Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 11:44

Ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος γράφει υπέρ της πρώτης υποψηφιότητας

Αναμφισβήτητα, και οι τρεις υποψηφιότητες αξίζουν το «Βραβείο Αδωνις Γεωργιάδης 2017». Ωστόσο, το περιστατικό, στην ουρά του ΑΤΜ, με τον παππού, τον οποίο ο ρεπόρτερ διώχνει από την κάμερα κερδίζει… στο νήμα. Ήταν όταν στις μέρες του δημοψηφίσματος η προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ ξεσάλωνε. Ήταν τότε που ισοπεδώθηκε κάθε ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τότε που έπιασε κυριολεκτικά πάτο το σάπιο μιντιακό κατεστημένο επιχειρώντας να κάνει το άσπρο μαύρο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών.

Ο πλήρης εξευτελισμός «έγκυρων» και «έγκριτων» δημοσιογράφων-καναλιών, που για χρόνια είχαν αναλάβει την «ενημέρωσή μας». Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το MEGA που έκοψε… στον αέρα τον παππού, που επιχειρηματολογούσε υπέρ του ΟΧΙ. Θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο κανάλι. Εξάλλου, τα περισσότερα έκαναν… τεμενάδες για το ΝΑΙ παρουσιάζοντας τις επίσης «έγκυρες» δημοσκοπήσεις, που ως διά μαγείας, τελικά, έπεσαν έξω για πολλοστή φορά.

Απαγορεύεται να μπαίνει φίμωτρο στον λαό, απαγορεύεται να παραποιείται η γνώμη του. Δεν νομίζω πως αμφιβάλλει κάποιος επί τούτου. Πόσω μάλλον σε δημοκρατικές χώρες.

Για αυτό πρέπει να επιλέξετε την πρώτη υποψηφιότητα:

Ποιος δικαιούται το βραβείο μιντιακής χυδαιότητας "Ο Άδωνις Γεωργιάδης";
Το MEGA για την απομάκρυνση παππού που ήταν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 20150%
Ο ΣΚΑΪ για την ιστορική στιγμή όπου ο Άρης πήρε χαρτάκι από τον Κούλη για να του κάνει ερώτηση0%
Ο ΣΚΑΪ για το γράφημα με τα στοιχεία της ανάπτυξης με ανάποδη σειρά για να φαίνεται... ύφεση0%