Βραβεία Αδωνις Γεωργιάδης 2017: Μια αξιοπιστία και ένα χαρτάκι Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 11:52

Ο Μάνος Κακλαμάνος γράφει υπέρ της δεύτερης υποψηφιότητας

Αν ήταν σενάριο, θα λέγαμε ότι είναι υπερβολικό. Και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν τόσο πειστικό. Όμως, η μοίρα έκανε το παν, για να μας αφήσει την ιστορική εικόνα. Και αυτό είναι το στοιχείο που κυρίως πρέπει να εκτιμηθεί σ’ αυτή την υποψηφιότητα. Η μοναδικότητά της.

Διότι πότε θα ξανατύχει να ξεχάσει ο πολιτικός ότι υπάρχει κάμερα στο στούντιο, και πότε θα ξανατύχει ο δημοσιογράφος να ξεχάσει να σβήσει το απόσπασμα από το βίντεο, πριν το ανεβάσει στο ίντερνετ; Ισως να μην ξανατύχει ποτέ και οι επόμενες γενιές να μην ξαναδούν ποτέ αυτό το θέαμα. Η δική μας γενιά, όμως, το είδε και το απόλαυσε. Ο πολιτικός δίνει το χαρτάκι και ο δημοσιογράφος υποβάλλει την κατ’ εντολήν ερώτηση.

Συγκλονιστική εικόνα. Μοναδική. Συμβολίζει το πόσο πειθήνια έχει υποταχθεί η ελληνική δημοσιογραφία στη μνημονιακή πολιτική δύναμη. Αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικούς υπαλλήλους, που απλά φροντίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

Για αυτό πρέπει να επιλέξετε τη δεύτερη υποψηφιότητα. Αυτή η εικόνα πρέπει να κερδίσει το βραβείο, για να μείνει στην Ιστορία ως μνημείο εκείνης της σάπιας εποχής:

Ποιος δικαιούται το βραβείο μιντιακής χυδαιότητας "Ο Άδωνις Γεωργιάδης";
Το MEGA για την απομάκρυνση παππού που ήταν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 20150%
Ο ΣΚΑΪ για την ιστορική στιγμή όπου ο Άρης πήρε χαρτάκι από τον Κούλη για να του κάνει ερώτηση0%
Ο ΣΚΑΪ για το γράφημα με τα στοιχεία της ανάπτυξης με ανάποδη σειρά για να φαίνεται... ύφεση0%