Βραβεία Άδωνις Γεωργιάδης 2017: Η αλήθεια... ανάποδα, ένα έργο χυδαίας τέχνης Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 12:12

Ο Στέλιος Ποτηράκης γράφει υπέρ της τρίτης υποψηφιότητας

Δεν ήταν μαγική η στιγμή που όλη η Ελλάδα είδε - από λάθος - τον Κούλη να πασάρει χαρτάκι με ερώτηση και τον Πορτοσάλτε να το παίρνει, σαν πιστό πρόθυμο σκυλάκι, και να εκτελεί την εντολή; Το παραδέχομαι, ήταν.

Τότε, επί δημοψηφίσματος, δεν ήταν συγκλονιστική απόδειξη μιντιακής προπαγάνδας η... απομάκρυνση του παππού από την κάμερα του Mega για να μην ακουστεί και κάποιος να λέει ότι είναι υπέρ του ΟΧΙ; Αναμφίβολα.

Θα μου επιτρέψετε, όμως, να διαλέξω την υποψηφιότητα του περιβόητου ανάποδου γραφήματος του ΣΚΑΪ. Επειδή η Ελλάδα και η οικονομία της πάει καλά, βίασαν κάθε έννοια λογικής και δεοντολογίας και γύρισαν τους δείκτες με ανάποδη χρονολογική σειρά... Μόνο και μόνο για να φαίνεται στα μάτια του αδαούς ότι η οικονομία πάει όλο και χειρότερα!

Εδώ δε μιλάμε για κατευθυνόμενη δημοσιογραφία. Δε μιλάμε για κανάλια που φιμώνουν την αντίθετη άποψη. Εδώ μιλάμε, ξεκάθαρα, για προπαγανδιστική παρέμβαση, μιλάμε για βιασμό της αλήθειας, μιλάμε για την κορυφαία, την πιο χυδαία στιγμή των συστημικών καναλιών.

Εδώ είδαμε την αλήθεια ΑΝΑΠΟΔΑ, σε ζωντανή μετάδοση.

Και σε καλώ να ψηφίσεις Το ανάποδο γράφημα στη μεγάλη δημοσκόπηση που οργάνωσε Το ΧΩΝΙ:

Ποιος δικαιούται το βραβείο μιντιακής χυδαιότητας "Ο Άδωνις Γεωργιάδης";
Το MEGA για την απομάκρυνση παππού που ήταν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 20150%
Ο ΣΚΑΪ για την ιστορική στιγμή όπου ο Άρης πήρε χαρτάκι από τον Κούλη για να του κάνει ερώτηση0%
Ο ΣΚΑΪ για το γράφημα με τα στοιχεία της ανάπτυξης με ανάποδη σειρά για να φαίνεται... ύφεση0%