Δημητρακόπουλος εκτός λογικής - Διαβάστε τι είπε δημόσια ο δικηγόρος του Κυριάκου! Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 18:58

Μια τελείως περίεργη εμφάνιση έκανε ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, τις προηγούμενες μέρες. Και τα περίεργα ξεκινούν… από την πρώτη στιγμή!

To XΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

1ο περίεργο – Γιατί κάλεσαν τον Δημητρακόπουλο;

Το σημείο που καταρχάς μάς προκάλεσε εντύπωση είναι ότι στον ΣΚΑΙ κάλεσαν τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο (που ως γνωστόν είναι δικηγόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε προσωπικές του υποθέσεις) να σχολιάσει την υπόθεση του Καταριανών, που απειλούν να φύγουν από τη Ζάκυνθο, χωρίς να τον προσφωνήσουν ως δικηγόρο των Καταριανών! Ούτε ο ίδιος είπε ποτέ ότι είναι δικηγόρος των Καταριανών!

Όταν επικοινωνήσαμε με την εταιρεία από το Κατάρ για να ρωτήσουμε αν όντως τους εκπροσωπεί ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δεν ήξεραν να μας απαντήσουν! Μας είπαν μόνο να επικοινωνήσουμε με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Σαγιά και να ρωτήσουμε εκεί! (Δηλαδή, ως δικηγόρο τους ήξεραν τον Σαγιά και εκεί μας παρέπεμψαν). Όταν επικοινωνήσαμε με το γραφείο Σαγιά, μας ενημέρωσαν ότι ο κύριος Δημητρακόπουλος όντως ασχολείται με την υπόθεση. Μα, τότε, γιατί δεν τον προσφώνησαν στον ΣΚΑΙ με την ιδιότητά του; Περίεργα πράγματα…

2ο περίεργο – Ο Δημητρακόπουλος γιατί βρίζει την κυβέρνηση; Ως τι;

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (ο δικηγόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη) βγήκε στον ΣΚΑΙ για να αποθεώσει τους Καταριανούς και να «χτυπήσει» την κυβέρνηση, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η κυβέρνηση με τη στάση της θέλει να διώξει τους Καταριανούς από την επένδυση στη Ζάκυνθο. (Ο,τι θα ήθελε δηλαδή ακριβώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ακούσει).

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα το έλεγα με μεγάλη φειδώ αλλά και με υπευθυνότητα ότι όχι μόνο δεν βοηθά αυτή την επένδυση αλλά αντίθετα η μέχρι στιγμής στάση του επίσημου κράτους είναι να ταυτίζεται με τα τοπικά συμφέροντα, που για δικούς τους λόγους θέλουν να σταματήσουν αυτή την επένδυση».

Και «με μεγάλη φειδώ και υπευθυνότητα» είπε και τα παρακάτω:

«Για μένα, όλα ξεκινούν από το πώς η ελληνική πολιτεία συμπαρίσταται ή όχι σ αυτή την επένδυση. Να είμαστε ρεαλιστές. Μέχρι στιγμής βλέπουμε ότι ουσιαστικά υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη τα οποία ταυτίζονται μ’ αυτόν τον εσμό συμφερόντων εκεί πέρα στη Ζάκυνθο, που θέλουν να εμποδίσουν την υλοποίηση αυτής της επένδυσης».

Μα, τι φειδωλός! Πόσο υπεύθυνος! Θαυμάστε την υπευθυνότητα του δικηγόρου του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο επόμενο…

dimtrak.jpg

3ο περίεργο – Υπονοεί… παραδικαστικό ο Δημητρακόπουλος; Από ποιον;;;;

«Γίνονται αντιδράσεις οργανωμένες και ενδεχομένως να υπάρχουν και προσβάσεις σε ορισμένους επίορκους εισαγγελείς. Και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως». Αυτό ακριβώς είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον αέρα. Ότι ενδεχομένως να υπάρχουν παρεμβάσεις σε επίορκους εισαγγελείς, κάνοντας λόγο για πιθανή ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος… κατά των Καταριανών. Μα, από ποιον; Μήπως από τα τοπικά συμφέροντα, με τα οποία ταυτίζεται η κυβέρνηση, όπως μας είπε νωρίτερα;;;;

Η καταγγελία Δημητρακόπουλου είναι βόμβα, η οποία θα πρέπει πάση θυσία να ερευνηθεί και μάλιστα άμεσα. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι από τη Ζάκυνθο κατάγεται (και εκεί εκλέγεται) ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Και αυτή είναι μια λεπτομέρεια, που μπορεί να δώσει στις θεωρίες συνομωσίας, που αναπτύσσονται μετά την ακατανόητη δήλωση Δημητρακόπουλου, εκρηκτικές διαστάσεις!

Ο ίδιος ο κύριος Δημητρακόπουλος είπε ότι η δήλωσή του έγινε «μετά λόγου γνώσεως», ότι δηλαδή ξέρει πράγματα και καταστάσεις για την παρέμβαση που ανέφερε στη δικαιοσύνη! Μα, τότε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ! Γιατί αυτό που καταγγέλλει είναι όντως πολύ σοβαρό.

4ο περίεργο – Τις φωτιές στη Ζάκυνθο ποιος τις έβαλε; Οι κάτοικοι;

Για το τέλος της παραληρηματικής –κατά την άποψή μας- τοποθέτησής του, ο γνωστός δικηγόρος άφησε το καλύτερο: «Και φτάνουμε στο έσχατο και αυτό πρέπει να το ξέρουμε: Το καλοκαίρι γίνανε τεράστιες πυρκαγιές στο χώρο που έχει αγοραστεί με πάρα πολλές εστίες, οι οποίες προκάλεσαν τον εμπρησμό, και βγαίνει ο Τόσκας, ο αρμόδιος υπουργός και λέει εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με εμπρησμό.

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτού του εμπρησμού; Οι εκτάσεις αυτές θα κηρυχθούν αναδασωτέες και από τη στιγμή που κηρύσσονται αναδασωτέες, 30 χρόνια δεν χτίζεται τίποτα και δεν υπάρχουν μεταβιβάσεις».

Αρα, τι υπονοεί ο ποιητής; Ότι τις φωτιές τις έβαλαν οι κάτοικοι της Ζακύνθου, που αντιτίθενται στην επένδυση των Καταριανών (και με τους οποίους ταυτίζεται η κυβέρνηση); Ειδάλλως, ποιος ο λόγος να θελήσει τόσο έντονα να στριμώξει αυτόν του τον ισχυρισμό αναφορικά με τις καμμένες εκτάσεις σε μια τοποθέτηση, που από την αρχή της μέχρι το τέλος ήταν κατά της κυβέρνησης; Αυτό είναι ένα ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει κάποια στιγμή ο κύριος Δημητρακόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν τυχόν είχε στο μυαλό του αυτό το υπονοούμενο, καλό είναι να προσπαθήσει ο κύριος Δημητρακόπουλος να δώσει μια λογική απάντηση και στο ερώτημα: Τότε, γιατί υπήρξαν εμπρησμοί και σ’ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα; Επειδή ήταν παντού οι Καταριανοί, που η κυβέρνηση θέλει να διώξει; Η μήπως εννοεί ότι τελικά στη Ζακυνθο είχαμε εμπρησμούς ενώ σ’ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα όχι;

Πραγματικά περίεργα πράγματα…