«Είσαι σκέτο παρακράτος». Βρε, για ποιον να το έγραψε ο Ζαμπέτας; Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 11:00


Το κείμενο που ακολουθεί είναι άκρως πολιτικό.

Ξαφνικά σκάει μια τεράστια παγκόσμια αποκάλυψη, αυτή των paradise papers, που αφορά στο παγκόσμιο φαινόμενο της φοροδιαφυγής της παγκόσμιας ελίτ. Εκείνων δηλαδή που έχουν τα χρήματα να στήσουν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες «υποδομές» σε φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο (εταιρείες, funds κλπ.), προκειμένου μέσω εκείνων να καταφέρουν να αποφύγουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις στην πατρίδα τους, με τρόπο… νομότυπο!

Την αποκάλυψη κάνει μια διεθνής ομάδα ερευνητών δημοσιογράφων, που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει και τα panama papers. (Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αυτοί, έτσι δεν είναι;)

Ανάμεσα στα άλλα ονόματα των Ελλήνων που κοσμούν τη σχετική λίστα βρίσκεται και εκείνο της Μαρέβας Μητσοτάκη, της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ. Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο πολιτικό θέμα, που σκάει στη χώρα. Γιατί τότε εξηγήθηκε η προ ολίγων ωρών επίσημη περίεργη ανακοίνωση της ΝΔ, έτσι εξηγήθηκε και η παγωμάρα των γαλάζιων στελεχών μέχρι τότε.

Και αμέσως μετά, ξεκινά η επικοινωνιακή διαχείριση του πράγματος, προκειμένου να μην συζητάει τη Μαρέβα ο λαός. Προσέξτε τι περιλαμβάνει αυτή η διαχείριση (που θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι ξεκινά όχι από τότε που σκάει το όνομα Μαρέβα στη δημοσιότητα αλλά από τότε που γνωρίζει ο Κυριάκος ότι θα σκάσει):

> Ακρως μικροπολιτική προσέγγιση και προσπάθεια χυδαίας εκμετάλλευσης της επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

> Χυδαίο «χτύπημα» του Αδωνι στον ΣΚΑΙ, που εμφάνισε Κατρούγκαλο και Κουντουρά να φωτογραφίζονται δήθεν με τον συνομιλητή του Αυγενάκη, ενώ όλα αυτά ήταν ψέματα και αποδείχθηκαν αμέσως!

> Δημόσια καταγγελία και απίστευτης κορύφωσης ένταση για τη σύμβαση που υπέγραψε ο Πάνος Καμμένος, ως υπουργός Εθνικής Αμυνας.

> Ατάκα, που συντηρεί τη σκανδαλολογία για τα F-16 από τη Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της σε εφημερίδα.

> Δημιουργία και χυδαία εκμετάλλευση fake news αναφορικά με το δολοφόνο της Δώρας, που δήθεν είχε βγει με το νόμο Παρασκευόπουλου, κάτι που είναι ψέμα.

> Δημιουργία απίστευτης έντασης αναφορικά με τη 48ωρη άδεια που έδωσαν δικαστικοί λειτουργοί στον Κουφοντίνα (όταν επί ΝΔ είχε βγει με αντίστοιχη διαδικασία ο Ξηρός!)

Κάνουν το χαμό στα τηλε-παράθυρα! Βγαίνουν τα στελέχη της ΝΔ και περιγράφουν την Ελλάδα ως «το βασίλειο της ανομίας, που οι εγκληματίες βγαίνουν έξω και βιάζουν μικρά παιδιά»! Όταν όλα τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η εγκληματικότητα έχει μειωθεί σε σχέση με τις δικές τους μέρες! Και τολμούν να τα λένε αυτά δημόσια, για να δημιουργήσουν ένταση!!! Οση περισσότερη ένταση μπορούν!!! ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να μην ακουστεί το όνομα «Μαρέβα» στον τηλεοπτικό αέρα.

Και η μεγαλύτερη πλάκα ποια είναι; Ότι ο Κυριάκος καταγγέλλει… το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ!!! Εκεί είναι που τρελαίνεσαι!

> Ο Γραμματέας του, Αυγενάκης, συνομιλεί με ποινικούς (αυτός ή ο φρουρός του) και εμφανίζεται να τους εξυπηρετεί σε διάφορα θέματα.

> Η σύζυγός του, Μαρέβα, είναι μεταξύ εκείνων που κοσμούν τη λίστα της διεθνούς αποκάλυψης των paradise papers, για το τεράστιο σκάνδαλο της φοροδιαφυγής της ελίτ τάξης του πλανήτη.

> Η Γραμματέας του Χριστοφοράκου τον «έδωσε στεγνά» (τον Κυριάκο) καταθέτοντας ότι πήγε στη Siemens να πληρώσει για τον εξοπλισμό του, αφού τον είχε εντοπίσει η έρευνα.

> Η αδελφή του, Ντόρα, εμπλέκεται εμφανώς στην υπόθεση διαφυγής του Καραβέλα (της Siemens) στο εξωτερικό, μιας και ήταν εκείνη υπουργός Εξωτερικών, όταν είχε καθυστερήσει αδικαιολόγητα η μεταβίβαση του σήματος (του Ελληνα διπλωμάτη στην Ουρουγουάη) στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα ο δεύτερος βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Siemens να διαφύγει σαν κύριος από τη χώρα, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από λίγο καιρό και ο Χριστοφοράκος.

> Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης –και προσωπικά- παραμένει έκθετος αναφορικά με τα δάνεια του Κήρυκα των Χανίων.

> Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ερευνάται για καταγγελίες ότι έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος του μισθού της συνεργάτιδός του, σε ρευστό αφορολόγητο. Κασέρι, που λένε…

> Ανθρωπος που τον στήριξε κατά την προεκλογική του εκστρατεία ερευνάται για υπόθεση σκληρής παιδεραστίας.

> Μεταξύ πολλών άλλων γαλάζιων στελεχών, οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου, Κουμουτσάκος και Θεοδωρικάκος, ήταν συνομιλητές των μελών του φερόμενου ως κυκλώματος εκβιαστών.

Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι το παρακράτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει, μετά από αυτό, μόνο ένα πράγμα μπορούμε να κάνουμε, για να βοηθήσουμε τον Πρόεδρο της ΝΔ στα αδιανόητα αδιέξοδά σου, έτσι όπως αυτά αποδεικνύονται από τις κινήσεις πανικού που κάνει την τελευταία περίοδο.

Να του αφιερώσουμε ένα τραγούδι, που είναι σαν ο Ζαμπέτας να το έγραψε για κείνον: «Είσαι σκέτο παρακράτος». Δικό σου, Κούλη!!!!