Μακαριώτατε, τι απίστευτο λάθος ήταν αυτό που κάνατε; Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:18


Κατά την άποψή μου, ο Βασίλης Τσιάρτας είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές, τους πιο ταλαντούχους, τους πιο πωρωτικούς. Παρότι δεν είμαι ΑΕΚτζής, αυτόν τον απίστευτο παικταρά πάντα τον θαύμαζα.

Το ΧΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Όμως, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το ότι είναι κάποιος «τεράστιος ποδοσφαιριστής» δεν σημαίνει ούτε ότι είναι κανένα φωτεινό μυαλό, ούτε ότι είναι καλός άνθρωπος κατ’ ανάγκην. Για να μην τρελαθούμε κιόλας. Εχουμε δει τεράστιους ποδοσφαιριστές να είναι ασύλληπτα ηλίθιοι, να αποδεικνύονται χυδαίοι ρατσιστές, να μη μπορούν να βάλουν δύο λέξεις στη σειρά, όπως και άλλους, που κάνουν εκβιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές και τόσα άλλα.

Αρα, επαναλαμβάνουμε: Το ότι είναι κάποιος τεράστιο ταλέντο στον αθλητισμό, δεν σημαίνει τίποτα άλλο… πέρα από αυτό. Ότι είναι ένα ταλέντο στον αθλητισμό. Μέχρι εκεί.

Τώρα, να θέσουμε και ένα δεύτερο δεδομένο. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν συναντιέται με όποιον και όποιον. Πολύ δε περισσότερο δεν συναντιέται μπροστά στις κάμερες με όποιον και όποιον. Όταν αποφασίζει να το κάνει, σημαίνει ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα στην κοινωνία. Καθαρή επικοινωνιακή διαχείριση της εικόνας του κάνει, με οργανωμένο γραφείο Τύπου κτλ. Δεν γίνεται και αλλιώς, εδώ που τα λέμε.

Όμως, αναρωτιέμαι: Όταν αποφάσισε να συναντήσει τον Τσιάρτα, που ειδικά την τελευταία περίοδο καταλάβαμε όλοι το τι μυαλό κουβαλάει, αλήθεια τι μήνυμα ήθελε να στείλει στο ποίμνιο ο Αρχιεπίσκοπος; Ότι καλά τα λέει ο Τσιάρτας; Ότι η επίσημη εκκλησία συμφωνεί μαζί του; Αρα, συμφωνούσε μαζί του και όταν εξομοίωνε όσους θέλουν να αλλάξουν φύλο με τους παιδεραστές; Τέτοια μυαλά έχει και ο Μακαριώτατος; Αυτό φώναξε στην κοινωνία;

Κρίμα. ΚΡΙΜΑ!!!!

Εκτός και αν τον συνάντησε για να του αλλάξει άποψη και να τον συνετίσει! Δεν μας είπαν αυτό, όμως! Το αντίθετο μας είπαν! Ότι ο Ιερώνυμος του πρότεινε να αναλάβει και το νέο ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα στήσει η Αρχιεπισκοπή!!! Αρα, δεν τον συνάντησε για να τον λογικέψει. Τον συνάντησε για να τον καλύψει! Να τον «ξεπλύνει» στην κοινωνία! Να τον βάλει κάτω από την ομπρέλα του! Και να πάρει θέση… στο πλάι του. Κρίμα. ΚΡΙΜΑ!!!

ΥΓ 1. Να φανταστούμε ότι στην ομάδα της Αρχιεπισκοπής, με υπεύθυνο τον Τσιάρτα, δεν θα παίζουν προσφυγόπουλα, σωστά; Θα πρέπει να είναι Ελληναράδες μόνο οι συμμετέχοντες, προφανώς…

ΥΓ2. Αν γίνει όντως αυτό, τότε δηλώνουμε δημόσια ότι και Το ΧΩΝΙ θα οργανώσει αντίστοιχο ποδοσφαιρικό τμήμα με προσφυγόπουλα, για να τους παίζουμε κόντρα.

ΥΓ3. Στην εκκλησία των Σερρών, που πήγαινα εγώ μικρός, ο παπά -Γιώργης ποτέ δεν θα συμφωνούσε με τον Τσιάρτα. Το κήρυγμά του έλεγε άλλα πράγματα, τελείως. Φαίνεται δεν ήταν τόσο… ποδοσφαιρόφιλος, όσο ο Ιερώνυμος.

ΥΓ4. Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, κάνατε φάουλ. Ελπίζω να το καταλάβατε, έστω και καθυστερημένα. Γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, τότε… δεν περιγράφω άλλο.

YΓ5. Θυμηθείτε τις πρόσφατες τοποθετήσεις Τσιάρτα...

Clipboard644