Τι καταγγέλλουμε τώρα, ρε παιδιά, να καταλάβουμε… Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 15:02

Στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, αρχικά η καταγγελία ήταν (χωρίς να το λένε και ξεκάθαρα) ότι ο Καμμένος πήρε μίζα μέσω του μεσάζοντα από την πώληση των βλημάτων.

Όταν αποδείχθηκε ότι μεσάζων δεν υπήρχε και ότι μίζα δεν μπορούσε να υπάρχει, γιατί η συμφωνία ήταν διακρατική, τότε αυτόματα οι Νεοδημοκράτες άλλαξαν τροπάρι και άρχισαν να καταγγέλλουν την κυβέρνηση… που δεν ολοκλήρωσε τη συμφωνία και χάσαμε τα 66 εκατομμύρια!!!

Ποια; Τη συμφωνία που κατήγγειλαν ως σκάνδαλο… μέχρι 5 δευτερόλεπτα πριν!!! Μα, τι διάολο ήθελαν, μπορούν να μας πουν; Να γίνει η συμφωνία ή όχι; Δεν έχουμε καταλάβει…

Κατά τη φτωχή μας ανάλυση, υπάρχουν δύο απαντήσεις στο συγκεκριμένο: Η απάντηση ΠΤ (Προ Ταπείνωσης) που είναι «ΟΧΙ, να μη γίνει η συμφωνία, γιατί είναι σκάνδαλο με μίζες» και υπάρχει και η ΜΤ (Μετά Ταπείνωσης) που είναι «ΝΑΙ, έπρεπε να γίνει η συμφωνία, γιατί δεν υπήρχε κανένα θέμα με μίζες, και πολύ κακώς που δεν έγινε τελικά! Φταίει η κυβέρνηση που δεν έγινε»!!!

Αυτά λένε τώρα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Πείτε μας, είναι λογικά;

ΥΓ. Τα γαλάζια μίντια είχαν χαρακτηρίσει την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας ως τη «μητέρα των μαχών». Αλήθεια, μετά από αυτό το στραπάτσο του Κούλη, τι έχουν να πουν; (Ποια μητέρα, βρε καημένοι; Ποιων μαχών;)

ΥΓ2. Ερώτηση: Αυτή τη στιγμή, καθαρά δημοσιογραφικά, έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον να ψάξει κανείς τη σχέση Σφακιανάκη – Μαρέβας; Δεδομένα, συνυπάρχουν σε έναν οργανισμό. Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει τίποτα. Ωστόσο, ερεθίζει το δημοσιογραφικό ένστικτο; Την ερώτηση την απευθύνουμε σ’ όλους εκείνους τους δημοσιογράφους, που δεν θα κάνουν τον κόπο να το ψάξουν τσάμπα αυτό το θέμα, γιατί ξέρουν ότι δεν θα παίξει…