Η επόμενη μέρα… της Σαουδικής Αραβίας Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 13:42

Ο εκνευρισμός στη ΝΔ δεν είναι παράλογος. Πήγαν στη Βουλή για τη «μητέρα των μαχών», όπως την είχαν χαρακτηρίσει τα αγαπημένα τους μίντια και τελικά βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο!

Όχι μόνο γιατί δόθηκαν απόλυτες απαντήσεις στην αρχική καταγγελία αλλά και γιατί στην πορεία έσκασε ένα νέο τεράστιο θέμα, που αυτή τη φορά αναφέρεται ευθέως στους μέχρι πρότινος καταγγέλλοντες!

Και έτσι φαίνεται να δικαιώνονται εκείνοι που έλεγαν ότι η συζήτηση της περασμένης Δευτέρας ήταν μόνο η αρχή σ’ αυτή την ιστορία.

Μια πρώτη βόμβα έσκασε με την αποκάλυψη της κρητικής πέτρας του σκανδάλου, Τζον Σφακιανάκη, μια δεύτερη βόμβα έπεσε μια μέρα μετά (και αναμένεται να σκάσει), όταν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στο Στρατοδικείο να διενεργήσει έρευνα για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων. Για να μάθουμε ποιος τα διέρρευσε και από ποιον τα πήραν οι ερωτώντες βουλευτές.

Αν διαπιστωθούν ευθύνες προσώπων εκτός στρατεύματος, τότε η έρευνα θα συνεχιστεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ως προς το πολιτικό κομμάτι τώρα, η ΝΔ βιώνει τη μοναξιά του αποτυχημένου σκευωρού, κανονικά. Ναι, έχει εφημερίδες και κανάλια που τη στηρίζουν, ωστόσο είναι σαφές ότι πλέον κανείς δεν θεωρεί ότι υπάρχει μίζα Καμμένου στην υπόθεση.

Τώρα, αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι να μην αποδειχθεί καμία περίεργη σχέση των ερωτώντων με τον πληροφοριοδότη. Βρίσκονταν στην επίθεση και τώρα κάνουν διαχείριση κρίσης. Και μάλιστα έκτακτης και μεγάλης!

Κάτι που ασφαλώς έχει ευθεία αναφορά και στον εσωκομματικό πόλεμο, που αναμφισβήτητα τρέφεται από τέτοιες ήττες του Κυριάκου. ΟΙ αμφισβητίες του αναμένεται να ξεσαλώσουν το επόμενο διάστημα. Ο Αδωνις έχει ήδη ξεκινήσει να χαράσσει δική του γραμμή μέσα στο κόμμα. Και οι δημοσκοπήσεις δεν του τα λένε καθόλου καλά, τελευταία.

Είναι να μην έχει νεύρα; Εξώδικα σε όλους, λοιπόν!!!

Σ’ όποιον μιλάει ελληνικά!!!