Κώστα Ζουράρι, γιατί δεν έχεις ζητήσει ακόμη συγγνώμη από τους οπαδούς του Άρη; Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 12:42

Κώστα Ζουράρι, σε συνέντευξή σου σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, θέλησες να μιλήσεις αυθόρμητα, να βγάλεις το μανδύα του πολιτικού και να εμφανιστείς ως ένας απλός οπαδός του ΠΑΟΚ, με πάθη και με πώρωση.

To ΧΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Και μέσα σ’ αυτό το κλίμα, χαλάρωσαν τα όρια και είπες και μια κουβέντα παραπάνω, θέλοντας να μας πείσεις για το πόσο μπορείς να ταυτιστείς με τον απλό ΠΑΟΚΤζή. Όλα αυτά τα καταλαβαίνω απόλυτα, να το ξέρεις.

Απλά, ξεπέρασες τα όρια και είπες κάτι, που σε δημόσιο λόγο δεν έπρεπε να πεις. Γιατί η πρόθεσή σου ήταν απλώς να εμφανιστείς ως οπαδός μιας ομάδας, για να κερδίσεις επικοινωνιακά και όχι ασφαλώς να προσβάλεις το λαό του Άρη.

Όμως, αυτό έγινε. Προσέβαλες τελικά τους οπαδούς μιας ομάδας απρόκλητα και μάλιστα χωρίς να μπορεί να σου απαντήσει κανείς. Και από εκείνη τη στιγμή και μετά, έχει σηκωθεί θύελλα αντιδράσεων εναντίον της δήλωσής σου. Επομένως, καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία κρίση επικοινωνιακή. Και τι κάνεις; Τίποτα;

Γιατί δεν βγαίνεις δημόσια να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη από τους οπαδούς του Αρη, κάποιοι από τους οποίους σε ψηφίζουν κιόλας; Δεν ήθελες να πάει προς τα εκεί η δήλωσή σου αλλά πήγε! Εφόσον πήγε, λοιπόν, γιατί δεν προέβης ήδη σε γενικευμένη αναδίπλωση; Γιατί δεν βγαίνεις να πεις το προφανές, ότι ήταν μια ασυνείδητη κακιά στιγμή, από αυτές που στο μέλλον θα προσέχεις διπλά να μην επαναληφθούν; Και τέλος.

Δεν απαιτεί κανείς από εσένα να αλλάξεις ομάδα. Ούτε να βρίσεις τώρα κάποιον άλλον. Απλώς να βγεις και δηλώσεις ότι δεν ήθελες να προσβάλεις το λαό καμίας ομάδας και να ζητήσεις συγγνώμη για την ασυνείδητη απρέπεια. Γιατί προφανώς αλλιώς μιλάμε στο καφενείο, ως οπαδοί, και αλλιώς δημόσια, ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, σωστά;

Το προφανές και το λογικό, αρκεί κύριε Ζουράρι. Γιατί δεν το έχεις κάνει ακόμη; Πραγματικά, απορώ.

Και σου τα γράφει αυτά ένας καλοπροαίρετος Αρειανός.