Εξεταστική για την Υγεία: Η κορυφαία γκάφα του Αδωνι για το μοντέλο Ιωάννα Δεμεντή, που αποκαλύπτει τα ψέματά του! Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 19:28


Το τέλος του Αδωνι το λένε ΚΕΕΛΠΝΟ. Το συγκεκριμένο τίτλο τον είχαμε χρησιμοποιήσει σε κείμενό μας Στο ΧΩΝΙ πριν από αρκετό καιρό.

To XΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Ε, λοιπόν, δεν μπορούσε να τον επιβεβαιώσει περισσότερο ο Αδωνις Γεωργιάδης με τις δύο (απολύτως καταστροφικές) εμφανίσεις του στην εξεταστική για την Υγεία, την εβδομάδα που πέρασε.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης προφανώς θεωρεί ότι τόσο οι βουλευτές – μέλη της εξεταστικής για την Υγεία όσο και οι πολίτες που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις της επιτροπής έχουν τα μυαλά των ψηφοφόρων του (ο καημένος). Αλλιώς δεν εξηγούνται οι -αυτοκτονικές για την υπεράσπισή του- χοντράδες που έκανε και που ασφαλώς θα βαρύνουν κατά πολύ στο τελικό πόρισμα.

Ποιες είναι αυτές; Πρώτον, ότι προσπάθησε να παρουσιάσει ένα έγγραφο (την πραγματογνωμοσύνη για το ηχητικό που τον καίει) ως κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει, και δεύτερον ότι ουσιαστικά ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ πως αυτούς τους εργαζόμενους, που βρέθηκαν να υπηρετούν στο γραφείο του μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, και τους οποίους ερευνά σήμερα η εξεταστική για την Υγεία, ΤΟΥΣ ΕΚΡΥΒΕ εκείνη την επίμαχη περίοδο, που ήταν υπουργός!

Αναφορικά με την πραγματογνωμοσύνη, τα πράγματα είναι δεδομένα και απλά: Ο Αδωνις την προσκόμισε στη εξεταστική, λέγοντας πως αυτή αποδεικνύει ότι το ηχητικό που τον καίει είναι πλαστογραφημένο, ενώ με μια προσεκτική ανάγνωση –που έκαναν τα μέλη τη επιτροπής μετά το αρχικό του show- διαπίστωσαν ότι στην πραγματικότητα η πραγματογνωμοσύνη μόνο αυτό δεν λέει! Εντυπωσιακό αυτογκόλ.

Όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτό που ακολούθησε, τη δεύτερη μέρα του στην επιτροπή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Θεοφύλακτος, επικαλούμενος αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας, τον ρώτησε για την περίπτωση της Ιωάννας Δεμεντή, μίας εκ των 23 εργαζομένων που υπέγραψαν σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας του. Τότε, ο Αδωνις σάστισε, πανικοβλήθηκε, μας έβρισε (όπως του αρέσει να κάνει με κάθε ευκαιρία) αλλά στο τέλος την πέταξε τη βλακεία, ομολογώντας στην ουσία ότι τους συγκεκριμένους εργαζόμενους… τους έκρυβε τότε!


Η ιστορία της Ιωάννας Δεμεντή, που καίει τον Αδωνι


Το Δεκέμβριο του 2013, Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι στο γραφείο του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, εργάζεται το αθυρόστομο μοντέλο (το τι έγραφε στο λογαριασμό της στο FB δεν περιγράφεται) με τις δεκάδες κιτς αισθησιακές φωτογραφίσεις, Ιωάννα Δεμεντή, της οποίας το βιογραφικό (παρουσιάστρια καλλιστείων Μις Μπικίνι, πανελίστρια σε trash tv εκπομπές με τον μίστερ Μπούτια ή τον Εθνικό μας σταρ) ήταν κάπως παράξενο, για να την οδηγήσει σε υπουργικό γραφείο Τύπου.

11 cover 9122

Πριν προχωρήσουμε τότε στη δημοσίευση, είχαμε επικοινωνήσει με την κυρία Δεμεντή, για να τη ρωτήσουμε πώς κατάφερε να βρει αυτή τη δουλειά δίπλα στον υπουργό, τη στιγμή που χιλιάδες άλλοι Ελληνες νέοι, με σαφώς καλύτερα βιογραφικά και πτυχία, ρήμαζαν στην ανεργία ή έψαχναν να ξενιτευτούν για να επιβιώσουν. Πώς στάθηκε τόσο τυχερή εκείνη;

Όταν, λοιπόν, την εντοπίσαμε στο τηλέφωνο, μας είπε ότι δεν θα ήθελε να μας απαντήσει σε τίποτα και πως… «για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε την υπηρεσία μου». Δηλαδή, δεν μας είπε ούτε ότι έχει υπογράψει σύμβαση και πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ ούτε ότι ήταν αποσπασμένη στο γραφείο του υπουργού, όπως έχει αποδειχθεί σήμερα.

Τότε, ακολουθώντας τις οδηγίες της κυρίας Δεμεντή, επικοινωνήσαμε όντως με το γραφείο Τύπου του υπουργού Υγείας και υποβάλαμε την ίδια ερώτηση. Η απάντηση από το γραφείο Τύπου του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν ότι η νέα συνεργάτιδα του υπουργού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και πως το αντικείμενο της εργασίας της είναι να παρακολουθεί τηλεοπτικές εκπομπές!

Όμως, επειδή Στο ΧΩΝΙ έχουμε το βίτσιο να συλλέγουμε απαντήσεις για τα θέματα που δημοσιεύουμε, δεν σταθήκαμε εκεί, παρά προσπαθήσαμε να έχουμε και την απάντηση του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Όταν τον πετύχαμε, λοιπόν, στο twitter, του θέσαμε το ζήτημα της Δεμεντή, και εκείνος μας επιβεβαίωσε… ότι είναι εθελόντρια!

27935279 10212947188453081 1444789335 n

Δηλαδή, εκείνη την περίοδο ρωτήσαμε τη Δεμεντή, το γραφείο Τύπου του Αδωνι και τον Αδωνι Γεωργιάδη τον ίδιο, αλλά κανείς δεν απάντησε ότι η κυρία Δεμεντή είναι εργαζόμενη στο ΚΕΕΛΠΝΟ και από εκεί αποσπασμένη στο υπουργείο! Το αντίθετο μας έλεγαν οι υπεύθυνοι! Ότι το μοντέλο Δεμεντή… είναι εθελόντρια!!! Ότι δηλαδή δεν πληρώνεται από πουθενά και καθόλου και ότι το κάνει… για την Υγεία!!!

Η εθελόντρια… από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Σήμερα, βέβαια, έχει αποδειχθεί ότι η Ιωάννα Δεμεντή κάθε άλλο παρά εθελόντρια ήταν εκείνη την περίοδο. Αντιθέτως, έχει αποδειχθεί ότι επί υπουργίας Αδωνι Γεωργιάδη είχε υπογράψει σύμβαση ανάθεσης έργου με το ΚΕΕΛΠΝΟ και πληρωνόταν από αυτό, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με το έργο που δήθεν της ανατέθηκε, μιας και υπηρετούσε αποσπασμένη στο γραφείο του υπουργού, μαζί με άλλους δεκάδες εργαζόμενους! Και μιλάμε για την ίδια περίοδο, ακριβώς!

Ενώ το μοντέλο πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Αδωνις μας έλεγε ότι είναι εθελόντρια! Ψέματα, κανονικά!

Με απλά λόγια, ο Αδωνις ΤΟΥΣ ΕΚΡΥΒΕ εκείνους τους εργαζόμενους τότε! Τους είχε πάρει στο γραφείο του μυστικά και ήσυχα, χωρίς να λέει ότι είναι αποσπασμένοι από το ΚΕΕΛΠΝΟ, παρουσιάζοντάς τους ως... εθελοντές!

Το πασιφανές, μάλιστα, ανωτέρω συμπέρασμα ήρθε να το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Αδωνις, με την ανόητη απάντηση που επέλεξε να δώσει, όταν ρωτήθηκε σχετικά, πριν από λίγες μέρες στην εξεταστική, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Θεοφύλακτο, λέγοντας –μετά από σειρά παλινωδιών- ότι στο απαντητικό tweet του τότε προς Το ΧΩΝΙ… «έκανε λάθος»!

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Αδωνις ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ, όταν του έθεσαν υπόψιν το δημοσίευμά μας, συνάγεται από τις ανοησίες που προσπαθούσε να ψελλίσει, προκειμένου να βρει κάτι να πει, για να δικαιολογήσει την αντίφασή του!

Αρχικά, είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε τότε εκείνη την απάντηση Στο ΧΩΝΙ, γιατί η Δεμεντή εργαζόταν στο γραφείο του και πριν υπογράψει στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ηλίθια πρώτη αντίδραση, ενδεικτική του πανικού του!

Γιατί αφενός το δημοσίευμά μας –όπως αποδεικνύεται από τις ημερομηνίες- έγινε ΑΦΟΥ Η ΔΕΜΕΝΤΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ στο γραφείο του, αφετέρου γιατί η βασική υπερασπιστική του γραμμή, για το θέμα των 23 εργαζομένων συνολικά, είναι ότι εκείνος δεν προώθησε κανέναν, γιατί δεν ήξερε καν εκ των προτέρων ότι θα πάνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αυτό απάντησε στην εξεταστική, από την πρώτη στιγμή!

Ότι οι εργαζόμενοι τον έπαιρναν και του έλεγαν «ξέρεις, με πήραν στο ΚΕΕΛΠΝΟ» και εκείνος τους απαντούσε «Α, ωραία! Τότε θα σε αποσπάσω στο γραφείο μου». Αυτά έλεγε!

Όμως, αν –καθ’ ομολογία του- αυτοί που επελέγησαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ εργαζόντουσαν «εθελοντικά» νωρίτερα στο γραφείο του, τότε δεν θα μπορούσε να σταθεί η πρώτη του απάντηση! Αυτοδιαψευδόταν και πάλι! Αυτή είναι άλλωστε η μοίρα ενός παθολογικού ψεύτη.

Επειδή, λοιπόν, εκείνη την κρίσιμη ώρα ο Αδωνις τα σκέφτηκε όλα αυτά, προσπάθησε αμέσως να αλλάξει γραμμή! Και τι είπε; Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα εργαζόταν και πέραν του ωραρίου, και για αυτό τη χαρακτήρισε εθελόντρια! Βλακείες, που αποδεικνύουν ενοχή!

Τόσο χοντρές βλακείες, μάλιστα, που και ο ίδιος το αντιλήφθηκε –για δεύτερη φορά- και προσπάθησε να βρει μια τρίτη οδό διαφυγής. Ότι δεν το είχε ψάξει καλά και πως σιγά… Στο ΧΩΝΙ απαντούσε, και αλλάξτε ερώτηση, να πάμε παρακάτω.

Σε πανικό κανονικό! Γιατί πιάστηκε στα πράσα και πάλι! Ενας ψεύτης και μισός!

Δείτε το βίντεο…