Δείτε το βίντεο και πείτε μας: Δεν έχει τρελαθεί ο Αδωνις; Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 13:11


Ο άνθρωπος δεν πάει καλά. Εμείς του το λέμε συνεχώς αλλά αυτός δεν ακούει. Τουλάχιστον, οι ψηφοφόροι του τον βλέπουν; Τους αρέσει αυτή η τηλεκατάντια;

Μα, αν τους αρέσει και θέλουν να τον βλέπουν (δικαίωμά τους είναι αυτό) ας του πουν ότι θα πρέπει να σταματήσει να κάνει έτσι στα κανάλια, γιατί το εγκεφαλικό δεν είναι μακριά.

Εντάξει, πέρα από την πολιτική, υπάρχει και η ανθρώπινη διάσταση. Θα πάθει τίποτα, έτσι που ουρλιάζει. Ιδρώνει, του κόβεται η ανάσα και τσιρίζει σαν τη μαϊμού. Μα, πού θα πάει αυτό το πράγμα;

Δείτε το βίντεο

Πέρα τώρα από την ανωτέρω πτυχή του πράγματος, δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας ένα κρίσιμο σημείο σ' αυτά που είπε ο Αδωνις. "Επετηρίδα στη ΝΔ δεν υπάρχει ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ". Τι έχουμε εδώ;

Εχουμε μια ξεκάθαρη απειλή σε όλους όσους τον αμφισβητούν και δυσανασχετούν με την παρουσία του στο κόμμα, δήλωση που ταιριάζει στον πρόεδρο του κόμματος και μόνον. "Μην την ξανα αναφέρει κανένας" γιατί θα διαγραφεί σαν την Παπακώστα και τον Αντώναρο, εννοεί.

Και γιατί τη λέει δημόσια αυτή την απειλή ο Αδωνις; Μα, γιατί ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά ότι η κομματική βάση βράζει εναντίον του. Και αν τυχόν υπάρξουν και άλλες τέτοιες δηλώσεις έκφρασης δυσαρέσκειας εναντίον του προσώπου του από επώνυμα στελέχη του κόμματος (όπως ο Αντώναρος και ο Βλάχος), γνωρίζει και αντιλαμβάνεται ότι η απομάκρυνσή του από τη θέση που κατέχει δεν θα απέχει και πολύ.

Οσο και αν τον στηρίζει προς το παρόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή δεν θέλει με τίποτα αυτή τη στιγμή να ανοίξει μέτωπο με τους Σαμαρικούς. Αν το πράγμα γενικευτεί, δεν θα μπορεί να του παρέχει την απόλυτη κάλυψη, που του παρέχει τώρα.

Και από την άλλη, υπάρχουν οι Καραμανλικοί, που μπορεί να μην έχουν ηγέτη (ο Καραμανλής συνειδητά απέχει από τα πάντα) αλλά βράζουν από αγανάκτηση με αυτά που συμβαίνουν, κάτι που αναμφισβήτητα θα τους οδηγήσει να απαιτήσουν από την ηγεσία την καρατόμηση του Αδωνι, ως εκδίκηση για αυτά που υπέστησαν δύο δικοί τους άνθρωποι. Ειδάλλως, θα αρχίσουν σε λίγο να φαίνονται ως τα παραπαίδια της παράταξης! Και αυτό τους εξοργίζει αδιανόητα.

Εν ολιγοις, αυτό που έρχεται το προσεχές διάστημα είναι... χαμός στο γαλάζιο ίσιωμα.