Κυρανάκης – Ρωμανός: Οι τρομερές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη! Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 14:04


Ο ένας παίρνει το μέρος του Ερντογάν στην κόντρα Τουρκίας - Ελλάδας και ο άλλος θεωρεί μέλος της κυβέρνησής τους… τον Σόιμπλε!

Το ΧΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Το ότι για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο φταίει η ελληνική κυβέρνηση, και συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, είναι μια φράση, που αν την έλεγε ένας Ελληνας πολιτικός, θα αποτελούσε ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ της τουρκικής διπλωματίας. Θα ήταν τεράστιο δυστύχημα για τα ελληνική συμφέροντα, να έλεγε κάτι τέτοιο ένας εκπρόσωπος του ελληνικού λαού.

Ευτυχώς, λοιπόν, που στην Ελλάδα αυτή την αδιανόητη χοντράδα την είπε ο Κυρανάκης, αυτή η τρομερή επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για να τον εκπροσωπεί στο δημόσιο διάλογο, τύπος μειωμένης αξιοπιστίας και αντιληπτικής ικανότητας στο να συνειδητοποιεί το τι λέει το στόμα του, όταν βρίσκεται στον «αέρα», επομένως τουλάχιστον ως προς αυτό –ευτυχώς- δεν κινδυνεύουμε, ως χώρα. Ούτε οι Τούρκοι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Ωστόσο, να τονίσουμε ότι ο Κυρανάκης την είπε την κοτσάνα.
Και άρα τι έχουμε εδώ; Τυφλή κομματική πώρωση, τόσο μαύρη και άραχνη, που σου καλύπτει τελείως την πατρίδα από το οπτικό σου πεδίο; Ότι η Νεοδημοκρατίλα αυτή δεν σταματάει ποτέ; Μέχρι και υπέρ των Τούρκων, αρκεί να είσαι κόντρα στον αριστερό Τσίπρα; Τι χυδαία νοοτροπία… Πόσο χθεσινή και ξεπερασμένη…

ImageHandler33

Από την άλλη, αν ο Κυρανάκης δεν διαλέξει αυτό, ποια επιλογή του μένει, αλήθεια; Ότι βγαίνει δημόσια και ξεφουρνίζει όποια βλακεία του κατέβει στο κεφάλι, με αντεθνική γέμιση και επικίνδυνη ανευθυνότητα, διεκδικώντας το ακαταλόγιστο, ως αρχάριος στην τηλεοπτική δοκιμασία; Και πότε θα μάθει; Εκπροσωπεί ή όχι ένα κόμμα εκείνη τη στιγμή;

Το εντυπωσιακό δε είναι ότι δυστυχώς… τέτοιοι είναι όλοι τους, εκεί μέσα. Στο γραφείο του Κυριάκου, ντε!

Ενας άνθρωπος, με τον οποίο συνεργάζεται στενά (προφανώς) ο Κυρανάκης είναι και ο Ρωμανός! Αυτή η άλλη απίστευτη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε ασφαλώς για τον τύπο, που στην τηλεοπτική του πρεμιέρα ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ (πρεμιέρα που έκανε με Το ΧΩΝΙ στο στόμα, κανονικά) διαλαλούσε δημόσια ότι η εφημερίδα μας έβγαζε στο παρελθόν πρωτοσέλιδα που απεικόνιζαν μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά με αίματα και μελανιές, με διάθεση να τα στοχοποιήσει! Δηλαδή, λίγο πολύ, έλεγε ότι επίτηδες το κάναμε αυτό (ότι δήθεν δείχναμε μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης με αίματα και μώλωπες) για να πάει ο κόσμος και να τους δείρει! Εντάξει, πουρές.

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι ο πουρές που υπάρχει στον εγκέφαλο του Ρωμανού. Το κυρίως θέμα μας είναι ότι όταν ο Γιώργος Χριστοφορίδης, που καθόταν απέναντί του σ’ εκείνη την εκπομπή, τον προκάλεσε να δείξει ποιο μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά είχε απεικονίσει η εφημερίδα μας με αίματα και μώλωπες, ο Ρωμανός έψαξε το κινητό του και έδειξε το πρωτοσέλιδό μας… με τον Σόιμπλε!!!Τον Σόιμπλε θεωρούσε μέλος της κυβέρνησής τους, ο Ρωμανός!

c989

Αντε να δει χαΐρι ο Κυριάκος, μ’ αυτούς που μάζεψε. Ο ένας παίρνει το μέρος του Ερντογάν στην κόντρα του με την Ελλάδα και ο άλλος θεωρεί μέλος της κυβέρνησής του… τον Σόιμπλε! Μπράβο Κυριάκο, πολύ καλά το πας το κόμμα.

Κυρανάκης, Ρωμανός, Αδωνις… πολύ καλές προσωπικές επιλογές, μπράβο.