ΒΙΝΤΕΟ – Κυριάκος, ο ηγέτης των καταστροφολόγων Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 08:32


Το ΧΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβάλλεται από τους δημοσιογράφους που τον λιβανίζουν ως το «καλύτερο βιογραφικό της χώρας»! Μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα!

Τέλεια…

Τώρα, ας μας απαντήσει:

Ολο το 2016 προέβλεπε ότι θα βαθύνει η ύφεση στην Ελλάδα.

Μελετούσε τα μέτρα που ψηφιζόντουσαν στη Βουλή, και κατέληγε –ως άριστος αναλυτής που είναι- ότι όλα αυτά θα κλιμακώσουν την ύφεση στην οικονομία!

Δηλαδή ότι την επόμενη περίοδο, το 2017, όχι μόνον θα είχαμε ύφεση στην Ελλάδα αλλά θα ήταν και μεγάλη! Αυτά έλεγε στο λαό.

Και τελικά;

Τελικά, όλο το 2017 είχαμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην οικονομία! ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ του 2017 είχαν ανάπτυξη!

Και άρα;

Αρα, μήπως το «καλύτερο βιογραφικό της χώρας» δεν ήξερε τι του γίνεται;

Η μήπως ήξερε πολύ καλά, απλά καταστροφολογούσε συνειδητά;

Ένα από τα δύο ισχύει, δεδομένα. Ας διαλέξει. Δεν θα βρει τρίτη επιλογή, ούτε αν ανέβει στον Υμηττό.

Κάποια στιγμή, ίσως θα έπρεπε να υπολογισθεί το πόση ζημία έχει προκαλέσει στην ελληνική οικονομία αυτή η σάπια, αισχρή, αντεθνική και μίζερη καταστροφολογία, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

Αυτή η χυδαία –βασισμένη στα ψέματα- προσπάθεια των γαλάζιων μίντια, με τον Κυριάκο οδηγό, να τρομοκρατήσουν τον πολίτη έτσι ώστε να μην κάνει όνειρα και επαγγελματικά σχέδια, να κρατήσουν τον πελάτη έξω από το μαγαζί, να τρομάξουν τον καταθέτη, να διώξουν τον επενδυτή.

Διότι, προσέξτε ποια είναι η διαφορά:

Αν τα μίντια ουρλιάζουν ότι καταστρεφόμαστε και στο τέλος του έτους όντως καταγράφεται μια καταστροφή (όπως συνέβαινε την περίοδο των δύο πρώτων μνημονίων, τότε που το ΔΝΤ έλεγε ότι κατά λάθος είχε υποτιμήσει τους συντελεστές της ύφεσης!!!), τότε τα μίντια έκαναν τη δουλειά τους.

Ενημέρωσαν τον κόσμο για κάτι πραγματικό, για κάτι που όντως του συνέβαινε εκείνη την ώρα και θα είχε προεκτάσεις και στο μέλλον.

Αν όμως τα μίντια ουρλιάζουν ότι καταστρεφόμαστε αλλά στο τέλος του έτους καταγράφεται ανάπτυξη που δεν είχαμε ματαδεί τα χρόνια της κρίσης ποτέ ξανά, τότε τα μίντια δεν έκαναν τη δουλειά τους αλλά τη δουλειά του αφεντικού τους. Και αυτό είναι κάτι άλλο, που δεν έχει καμία σχέση με δημοσιογραφία.

Να συμφωνήσουμε σ’ αυτό;

Δείτε τώρα στο βίντεο τον ηγέτη των καταστροφολόγων: