Ανοιχτή επιστολή Το ΧΩΝΙ προς την Αννίτα Π.: Αληθεύει ότι είσαι σύζυγος συνεργάτη του Κυριάκου; Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 16:15


Αννίτα Π., έγραψες και δημοσίευσες ένα κείμενο ανώνυμα -χωρίς υπογραφή- με διατυπώσεις τέτοιες που να υπονοούν ότι είσαι συγγενής του θύματος, τύπου… «οι δικοί μου νεκροί» ή «στα δύο ξανθιά αγγελούδια που έθαψα σήμερα».

Φυσικά, σήμερα μπορείς να ισχυριστείς ότι αυτές οι φράσεις ήταν εξάρσεις ουμανισμού εντός σου! Ότι όλα τα παιδιά του κόσμου είναι παιδιά σου, και άρα ο πόνος για σένα είναι ο ίδιος. Ωστόσο, αυτό θα ίσχυε αν υπέγραφες με το όνομά σου κανονικά, έτσι ώστε να μπορούν να αντιληφθούν όλοι οι αναγνώστες ότι είσαι μια άσχετη με την οικογένεια κυρία. Τότε, θα μπορούσες να ισχυρίζεσαι αυτά τα περί ουμανισμού. Ομως τότε, το κείμενό σου θα ήταν ένα απλό εμετικό σκουπίδι, που δεν θα του έδινε σημασία κανείς.

Και επειδή το ήξερες αυτό πολύ καλά, φρόντισες εξαρχής να του δώσεις ένα μυστηριακό μανδύα, που παρέπεμπε σε συγγενή των θυμάτων, για να παίξει παντού! «Φθηνή χυδαιότητα» λέγεται αυτό. Που όμως δείχνει μια συγκεκριμένη στόχευση. Ηθελες το κείμενό σου να διαβαστεί και να προβληθεί όσο περισσότερο γίνεται. Περίεργη αγωνία. Συνήθως, όσοι θρηνούν δεν νοιάζονται για τα κλικ.

Το ότι η επιστολή σου είναι ένα άθλιο κομματικό φυλλάδιο, επιπέδου ακαλλιέργητου τρολ, δίχως ίχνος ανθρωπιάς και τσίπας, είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται όποιος απλά το διαβάσει. Γιατί φυσικά δεν εξηγείται λογικά να θρηνείς κοντινούς σου ανθρώπους (όπως μας παρουσιαζόσουν αρχικά) αλλά το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, όταν είσαι πάνω από τα μνήματα, να είναι η διαπραγμάτευση του 2015, οι αριθμοί της ΕΛΣΤΑΤ, η λιτότητα, η διαφθορά, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, το πανεπιστημιακό άσυλο και τόσα άλλα που αραδιάζεις, τηρώντας πιστά το δόγμα Κυριάκου και Αδωνι, παραποιώντας την αλήθεια και συνεχίζοντας τη χυδαία γαλάζια πλιατσικολογία των «αρίστων».

Με απλά λόγια, δεν γίνεται να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, να στέκεσαι πάνω από τα μνήματα παιδιών που θρηνείς, και να σκέφτεσαι όλες αυτές τις αηδίες που γράφεις. Αρα, Αννίτα Π., η λογική λέει ότι δεν είσαι άνθρωπος. Είσαι εξωγήινος, που προφανώς συχνάζει στον Υμηττό.

Γιατί, Αννίτα Π., είναι πασιφανές σ’ όποιον απλά έχει την κοινή λογική, ότι το κείμενό σου το έγραψες όχι για να ηρεμήσει η ψυχούλα σου από την τραγωδία αλλά… για να αρέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!! Αυτός ήταν ο κύριος σκοπός σου! Να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία –εσύ, πιο χυδαία από κάθε άλλον, για να ξεχωρίσεις- προκειμένου ο Πρόεδρος της ΝΔ να σου πει «μπράβο»! Τελικά, σου είπε;

Ποια τραγωδία; Ποιος θρήνος; Ο αναγνώστης του κειμένου σου διαβάζει να γράφεις στον πρωθυπουργό «Σου ζητώ εκλογές. Τώρα, όχι όποτε σε βολέψει» και… σαστίζει! Γιατί εκείνη τη στιγμή, Αννίτα Π., ξέρεις τι έκανες; Ξεπέρασες τα όρια. Αφησες πίσω σου την κόκκινη γραμμή που χωρίζει τον άνθρωπο από το κομματικό ζώο. Εσπασες κάθε ρεκόρ ξεδιαντροπιάς.

Μα, όποιος διαβάσει το κείμενό σου, το αντιλαμβάνεται πλήρως! Δεν απευθύνεσαι στους Ελληνες που θρηνούν αλλά σε συγκεκριμένα τμήματα ψηφοφόρων, που σε ενδιαφέρει να απευθυνθείς! Και φυσικά το να ζητάς εκλογές, είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά σου. Αλλά, βρε αθεόφοβη, εκείνη τη στιγμή βρήκες να το κάνεις; Επικαλούμενη τα «δύο ξανθιά αγγελούδια»;

Και τώρα, Αννίτα Π., φτάνουμε στην ουσία του πράγματος. Και εδώ δεν χωρούν πολλά σχόλια να κάνει κανείς. Η ερώτηση είναι μία και μοναδική:

Αληθεύει ότι είσαι η σύζυγος του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου;

Σου το ρωτάμε αυτό, γιατί εδώ και μέρες το θέμα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφενός εσύ παραμένεις άφαντη (αν και όποτε θες, πολυγραφότατη) αφετέρου ο σύζυγός σου δεν απαντά με σαφήνεια, όταν τον ρωτούν στο twitter. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τυπικότητες και συγκυριακά λάθη, νομίζοντας ότι έτσι θα καταπιεί την ουσία. Όμως, η ερώτηση είναι μία και μοναδική και παραμένει:

Αννίτα Π., είσαι η σύζυγος του συνεργάτη του Κυριάκου;

Θα πρέπει να το απαντήσεις αυτό, πρώην ΕΑΜίτισσα. Διότι αν αποδειχθεί ότι εσύ, η εξοργισμένη «ντροπιασμένη» και «αηδιασμένη» κυρία είσαι όντως η σύζυγος ενός νυν «άριστου», λάτρη του γερμανικού δόγματος σκληρής λιτότητας, του οποίου η δουλειά είναι το πώς θα προκαλέσει εκλογές στη χώρα (σύμφωνα με το πάγιο αίτημα του αφεντικού του), τότε προφανώς και αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να το μάθουν όσοι διάβασαν το κείμενό σου, έτσι δεν είναι; Απάντησε, λοιπόν, καθαρά:

Εσύ που έγραψες αυτή την κομματική αθλιότητα, είσαι όντως η σύζυγος του συνεργάτη του Κυριάκου;

Μπαίνει στο σπίτι σου μισθός από το κόμμα;

Αληθεύουν όλα αυτά;

Αν αληθεύουν, έχεις καμία συναίσθηση μέσα σου για το μέγεθος του ατοπήματός σου; Η δεν έχεις καμία απολύτως;

Το αντιλαμβάνεσαι ότι το κείμενό σου θα μείνει στη μνήμη των Ελλήνων ως το πιο χυδαίο κείμενο που έχει γραφτεί ποτέ;

Το ΧΩΝΙ