ΒΙΝΤΕΟ - Στο κίνημα «Δεν πληρώνω την... ΕΡΤ» ο Γεωργιάδης Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 15:28


Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το σκηνικό αλλάζει για τα καλά, η παρουσία Τσίπρα και Μητσοτάκη στη ΔΕΘ έχει καταστήσει σαφές στους Έλληνες πολίτες ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και ποιος αυτά των... άριστων επιχειρηματιών και στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί εκνευρισμός που δεν κρύβεται.

Και κάπως έτσι, ο Άδωνις Γεωργιάδης (που ούτως ή άλλως είχε πέσει στη χύτρα με το μαγικό φίλτρο της... γραφικότητας όταν ήταν μικρός) βγήκε στον ΣΚΑΪ (ε, που αλλού...) και υπερασπίστηκε με πάθος το εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Και ήταν τόσο προκλητικός που μέχρι και ο Βασίλης Οικονόμου του είπε ότι αυτά που λέει δεν είναι σοβαρά!

Τι είπε ο αντιπρόεδρος και επί της ουσίας ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας; Ότι το εμπάργκο δεν του φτάνει και ψάχνει τρόπο ώστε όλοι οι Νεοδημοκράτες να μην πληρώνουν το τέλος για την ΕΡΤ. Τόσο νηφάλιος, τόσο υπεύθυνος, τόσο σοβαρός. Ο ίδιος άνθρωπος που έψαχνε τρόπους να πληρώνουν οι φτωχοί εισιτήριο για να μπουν σε δημόσιο νοσοκομείο όταν ήταν υπουργός, ψάχνει τώρα τρόπο ώστε να μην πληρώνουν οι πολίτες τη δημόσια ραδιοτηλεόραση επειδή εκεί στην ΕΡΤ τολμάνε να έχουν και δημοσιογράφους που δεν βλέπουν τον Κυριάκο ως Θεό, τον Άδωνι ως σωτήρα και τη Νέα Δημοκρατία ως μονόδρομο. Τι να κάνουμε, βρε Άδωνι. Δεν γίνεται και η ΕΡΤ να είναι στη γραμμή των φίλων σας των καναλαρχών και να κάνει μέρα, νύχτα αντικυβερνητική προπαγάνδα.

Και μια απορία: Η... ευαίσθητη ΕΣΗΕΑ πως ένιωσε όταν άκουγε τον Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει λακέδες (!) και κομματικούς ινστρούχτορες τα μέλη της που εργάζονται στην ΕΡΤ;