Πανεπιστήμιο Όσλο: Case study ο Μητσοτάκης γιατί ζήτησε 1.000 φορές εκλογές! Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 16:20


Oταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει δημόσια πόσο... σπουδαίος, σπουδαγμένος και κορυφαίος είναι, οι περισσότεροι σπεύδουν να τον λοιδορήσουν, οι εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες και αποδεικνύουν ότι πράγματι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας πολιτικός άνδρας με παγκόσμια εμβέλεια.

Τόσο ισχυρή εμβέλεια, μάλιστα, ώστε σε πανεπιστημιακά ιδρύματα ξένων χωρών ο Μητσοτάκης να γίνεται αντικείμενο μελέτης! Συγκεκριμένα, και όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης το Πανεπιστήμιο του Όσλο έκανε έρευνα για την... εμμονή Μητσοτάκη να ζητάει διαρκώς εκλογές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη συγκεκριμένη μελέτη από τα τέλη Μαρτίου του 2016 όταν και εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ μέχρι και σήμερα ο Μητσοτάκης έχει δημόσια διατυπώσει το αίτημα για πρόωρες εκλογές περισσότερες από χίλιες φορές!

Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σε ένα πανεπιστήμιο της Νορβηγίας διάβασαν τόσες φορές στις διεθνείς ειδήσεις ότι ένας πολιτικός στην Ελλάδα ζητάει εκλογές που αποφάσισαν να ασχοληθούν περαιτέρω με την περίπτωση του. Και βέβαια πρέπει κανείς να αναλογιστεί την έκπληξη τους όταν μετά τη σχετική έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ζητήσει σε 900 ημέρες, 1000 φορές εκλογές!

Εσύ, πάντως, Κυριάκο να μην πτοείσαι και να συνεχίσεις να διατυπώνεις καθημερινά το σχετικό αίτημα και να δεις που στο τέλος της τετραετίας θα έρθει η στιγμή που θα... δικαιωθείς. Μετά τις εκλογές, βέβαια, δεν θα συνεχίσεις να θέτεις το ίδιο θέμα γιατί δεν το βλέπουμε να παραμείνεις αρχηγός...

Γιατί γελάτε και στο Οσλο, κύριοι;