Σε γραμμή Μαξίμου και απέναντι από τον Κυριάκο ο Γεωργιάδης! Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 11:27


Αν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος ενός κόμματος έχουν διαφορετική γραμμή, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι τα πράγματα δεν εξελλίσονται καλά. Στη Νέα Δημοκρατία, πάντως, το κατάφεραν και αυτό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την... προεκλογική του περιοδεία και αυτή τη φορά βρέθηκε στο νομό Κορινθίας όπου για μία ακόμη φορά ζήτησε εκλογές.

«Οσο νωρίτερα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα. Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει. Η ΝΔ διεκδικεί μαι νωπή και ισχυρή εντολή για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών», είπε χαρακτηριστικά και χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες ο πρόεδρος του κόμματος. Που βλέπει ότι οι συντάξεις δεν θα περικοπούν και καταλαβαίνει ότι η τραυματική περίοδος για αυτόν και τους καταστροφολόγους θα γίνει ακόμη πιο μαρτυρική στο άμεσο μέλλον.

Ενώ όμως ο πρόεδρος της ΝΔ ζητούσε από την Πελοπόννησο εκλογές, ο αντιπρόεδρος του κόμματος διέψευδε ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι εφικτό από τη Θεσσαλονίκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο περιθώριο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα των Σκοπίων» είπε ξεκάθαρα ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές λόγω του Σκοπιανού.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται ο κ. Τσίπρας να αποχωρήσει από την εξουσία, θα μείνει μέχρι την τελευταία μέρα».

Πλέον, δεν απαντάει μόνο το Μαξίμου στον Κυριάκο ότι οι εκλογές θα γίνουν σε ένα χρόνο από σήμερα. Την ίδια απάντηση του δίνει και ο Αδωνις! Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στην γαλάζια πολυκατοικία...