Καμαρώστε μια ωραία παρέα! Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 00:18


Και τι δεν βλέπουμε σε αυτήν τη φωτογραφία, ε; Πόσο δίκιο είχαν οι Κινέζοι που έλεγαν ότι μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις...

Μόνο που στην περίπτωσή μας και χίλιες λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν ούτε τη ντροπή ούτε τα... σκάνδαλα που έχουν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στις πλάτες τους οι πρωταγωνιστές.

Υπουργοί του ενός στη φυλακή (και αυτός δεν έτυχε να ξέρει τίποτα), η άλλη με offshore και πλατύ χαμόγελο, ο άλλος ο γιος του μπαμπά με δανεικά, αγύριστα και τεχνολογία Siemens και αυτή με την πλάτη, η... σοσιαλίστρια που βάζει πλάτη στον νεοφιλελευθερισμό.

Μα αλήθεια, καμαρώστε μια ΩΡΑΙΑ παρέα. Από την οποία δεν λείπει και ο Γιάννης Μανιάτης, το αγέρωχο μουστάκι του οποίου θα έπρεπε να ντρέπεται που είναι πάνω από ένα στόμα που τολμάει να μιλάει για την κεντροαριστερά και μέρος ενός κεφαλιού που καμαρώνει με τόση λατρεία τη Μαρέβα!

Και μετά απορούν γιατί οι γνήσιοι κεντροαριστεροί έχουν εγκαταλείψει εδώ και καιρό αυτό το φάντασμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ και αγωνιούν για να βρουν ένα νέο πεδίο έκφρασης.

Ο γνωστός, πολιτικός λογαριασμός του twitter DE PROFUNDIS δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το νεοφιλελεύθερο, "εκσυγχρονιστικό", "σοσιαλιστικό" αχταρμά: